Kinderfeestjes

Vier het bij de Lindenberg!

Jarig ben je maar heel af en toe, dus dat moet een feest zijn! Ga met je beste vriendjes en vriendinnetjes naar een jeugdtheatervoorstelling, of volg een leuke workshop. Jarig zijn betekent natuurlijk ook lekker eten. Misschien wil je graag een bord vol heerlijke frietjes... Zoals jij je feestje wil, zo stel jij het samen!

Feestje met workshop

Hierbij heb je de keuze uit een workshop beeldende kunst, mode, circustheater, dans of musical. De kosten bedragen 125,- per workshop (max 10 kinderen). Elk extra kind (meer dan 10) heeft een meerprijs van 10,-. Een feestelijke ontvangst met ranja is inbegrepen.

Wil je je feestje afsluiten met lekkere frietjes, een snack en ranja. Dit kost 4,50 euro extra per kind.

Feestje met voorstelling

Het feestje met voorstelling is alleen te boeken rondom een reeds geplande jeugdvoorstelling waar nog kaarten voor beschikbaar zijn. De aangegeven minimumleeftijd bij de voorstelling is ook van toepassing bij het kinderfeestje. Voor deze feestjes geldt het reguliere voorstellingstarief en een maximum van 10 kinderen. Er moeten minimaal 2 volwassenen bij zijn om de kinderen te begeleiden (deze begeleiding is niet in handen van de Lindenberg).

Bij het kinderfeestje met voorstelling zit ontvangst met ranja inbegrepen. Sluit af met frietjes, een snack en ranja voor een meerprijs van 4,50 euro per kind.

Kinderfeestje plannen of meer informatie?

Vul dan het onderstaande formulier in.

Let op! Tijdens de schoolvakanties is de Lindenberg gesloten en is het niet mogelijk om je kinderfeestje te vieren bij de Lindenberg.

Kies het gewenste feestje *
Geef aan naar welke workshop(s) je voorkeur uitgaat (meerdere opties mogelijk) *
extra opties (aanvinken wat van toepassing is)

Velden met een * zijn verplicht!