Proefles, Open Dag of OpenDeurWeek

Kom kennismaken met onze cursussen

De Lindenberg heeft zoveel cursussen in huis, dat het soms lastig is om te kiezen welke het beste bij je past. Twijfel je nog? Kom dan eens kijken bij een les of kom sfeer proeven in het pand tijdens een Open Dag of OpenDeurWeek.

OpenDeurWeek in september en januari

Bij de start van alle cursussen in september (en in januari) zetten we letterlijk alle deuren open tijdens de OpenDeurWeek/proeflessenweek. Tijdens deze week kun je de eerste lessen van alle cursussen gratis volgen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. Als er plek genoeg is, kun je natuurlijk ook meedoen.
Het is OpenDeurWeek in al onze locaties. Op de website vind je een week voor de OpenDeurWeek een overzicht van alle cursussen die deelnemen. De eerstvolgende OpenDeurWeek staat gepland voor september 2017.

Proeflessen

De OpenDeurWeek gemist? Toch zijn er nog steeds mogelijkheden om een proefles te volgen. In veel gevallen kan dit gratis. Informeer bij de afdeling P&I naar de mogelijkheden. Dat kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 telefonisch via 024 327 39 22 of per email: cursussen@delindenberg.com.

Wil je een proefles indivividuele les muziek? Dan zijn we wel genoodzaakt een vergoeding te vragen. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Ga direct naar het inschrijfformulier voor kinderen en jongeren of volwassenen en selecteer de locatie waar jij les wil hebben.

Open Dag

Tijdens de Open Dag laat de Lindenberg zien wat ze op het gebied van kunst en cultuur in huis heeft. Er zijn presentaties, culturele verrassingen en veel docenten die je informatie kunnen geven over hun cursus. De Open Dag in het centrum is op zondag 11 juni 2017.

Cursuspresentaties

Tijdens de cursuspresentaties laten cursisten zien wat zij tijdens een cursus geleerd hebben. Zo zie je wat je bij de Lindenberg allemaal kunt leren of maken.  Kijk in onze cursuspresentatie-agenda voor meer details.