Lucky Fonz III

Lucky Fonz III

Superlekker

Omschrijving

Nieuwe liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen.

Met ‘Neurose, geur & maneschijn’ maakte de veelzijdige singer-songwriter Lucky Fonz III zijn debuut in het theater. De mix van muzikaliteit, humor en diepgang sloeg aan: “Subtiel en geestig”, noemde Dagblad van het Noorden het programma, dat tevens de aanzet vormde voor Lucky’s enthousiast ontvangen album ‘In je nakie’. Liedjes als ‘Linde met een E’ en ‘Zeilmeisje’ ontpopten zich tot regelrechte hits. Eigenlijk is het onmogelijk om niet te vallen voor de charmes van Lucky Fonz III. Hoogste tijd dus voor een nieuwe onemanshow, met alle elementen waar hij zo geliefd om is: ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen. ‘Superlekker’ dus!

In de pers:
De Volkskrant over 'Superlekker' (****): "Lucky Fonz houdt het publiek van begin tot eind in zijn greep met muziek en verhalen én elf nieuw nummers. De persoonlijke show biedt een mooi inkijkje in het hoofd van een ooit hevig verwarde jongen."

Dagblad van het Noorden over ‘Neurose, geur & maneschijn’:
“Subtiel en geestig. (…) Lieve en houtsnijdende teksten.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht