onderwijs – cursussen - voorstellingen

Scrol omlaag en ontdek de Lindenberg

Coronamaatregelen

Hoe gaat de Lindenberg om met de coronamaatregelen?

Via de knop Lees meer kom je meer te weten over wat de maatregelen rondom het coronavirus betekenen voor jouw voorstellingsbezoek, cursus, les of bijeenkomst.

Laatste update: 26 augustus 2020

Word Vriend belactie

Vanaf dinsdag 30 juni nemen wij telefonisch contact op met een aantal van onze cursisten en bezoekers. Wij doen dit als dankbetuiging voor jullie betrokkenheid in de afgelopen jaren. Daarnaast vragen wij of er ruimte is om ons te steunen met een (extra) bijdrage door Vriend van de Lindenberg te worden.

 

Het nieuwe theaterseizoen t/m december staat online!

Ontdek nu de mooiste voorstellingen op het gebied van cabaret, lezing, toneel, stand-up comedy en jeugd die je vanaf september 2020 bij de Lindenberg kunt zien! In verband met de coronamaatregelen vind de kaartverkoop dit najaar alleen online plaats vanaf a.s. maandag 24 augustus en dus niet telefonisch of via de receptie. 

Heb je vragen over voorstellingen, coronamaatregelen of andere voorstellingsgerelateerde vragen? Mail die naar info@delindenberg.com

Thuis creatief aan de slag!

Thuis zitten betekent niet dat je stil moet zitten! In de afgelopen maanden hebben onze docenten er met allerlei filmpjes voor gezorgd dat je ook thuis creatief bezig kon blijven. Klik hieronder op Lees meer voor de initiatieven vanuit de Lindenberg en andere culturele partijen.

Ons cursusaanbod

We bieden cursussen, workshops en lessen voor jong en oud, in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend & media.

Het nieuwe cursusseizoen staat online!

Bekijk nu de cursussen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven die je vanaf september 2020 bij de Lindenberg kunt volgen. We hebben de site ook meteen maar een nieuw jasje gegeven, waardoor je nu nog makkelijker jouw weg kunt vinden door ons cursusaanbod.

Heb je vragen over het nieuwe aanbod, je inschrijving of een andere cursusgerelateerde vraag? Mail die naar cursussen@delindenberg.com

Organiseer je een bedrijfsfeest, congres of symposium? Wil je een prachtige zaal voor de uitvoering van je eigen amateurvereniging? Zoek je een trouwlocatie of wil je een diner organiseren?

Wil je weten welke zalen geschikt zijn voor je event? Bekijk de mogelijkheden

Onderwijs

Als cultuureducatiespecialist in het onderwijs verzorgt de Lindenberg ook activiteiten op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Alle kunstdisciplines komen aan bod. Zo zijn er lessen in beeldende kunst, muziek, theater en dans. Lees meer!

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.