onderwijs – cursussen - voorstellingen

Scrol omlaag en ontdek de Lindenberg

Ons cursusaanbod

We bieden cursussen, workshops en lessen voor jong en oud, in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend & media.

Cursussen beeldende kunst voor volwassenen zijn terug!

Sinds september zijn de cursussen in beeldende kunst voor volwassenen terug van weggeweest. Het aanbod bestaat uit basiscursussen (tekenen/schilderen, keramiek, modeltekenen, grafiek en beeldende technieken) en allerlei korte cursussen en workshops door onze eigen docenten en gastdocenten. Klik hieronder op 'Lees meer' voor het aanbod. 

De mooiste kindervoorstellingen

Op ons podium vind je het meest magische muziektheater, prachtig vormgegeven poppenspel en jeugdtoneel vol spannende en speelse verhalen. En zelfs de állerkleinsten zijn welkom, want we hebben al voorstellingen in ons theater vanaf anderhalf jaar oud! Bekijk snel ons kinderprogramma!

Organiseer je een bedrijfsfeest, congres of symposium? Wil je een prachtige zaal voor de uitvoering van je eigen amateurvereniging? Zoek je een trouwlocatie of wil je een diner organiseren?

Wil je weten welke zalen geschikt zijn voor je event? Bekijk de mogelijkheden

Onderwijs

Als cultuureducatiespecialist in het onderwijs verzorgt de Lindenberg ook activiteiten op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Alle kunstdisciplines komen aan bod. Zo zijn er lessen in beeldende kunst, muziek, theater en dans. Lees meer!

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.