onderwijs – cursussen - voorstellingen

Scrol omlaag en ontdek de Lindenberg

Herfstvakantie: openingstijden

Vanwege de herfstvakantie zijn er geen cursussen van 14 t/m 19 oktober.

Het Lindenberg Café is maandag t/m donderdag geopend van 12.00 tot 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot na de voorstelling en op zondag van 9.00 tot 20.00 uur.

De afdeling Cursussen is van 11 t/m 18 oktober niet telefonisch bereikbaar vanwege de overgang naar een nieuw cursusadministratiesysteem. Heb je een vraag die op onze website niet beantwoord wordt, stuur dan een mail naar cursussen@delindenberg.com; na de herfstvakantie zullen wij zo spoedig mogelijk een bericht terugsturen.

Een nieuw theaterseizoen

Ontdek een nieuw theaterseizoen boordevol gevestigde namen, oude rotten in het vak, opkomend talent en makers van de mooiste avontuurlijke kindervoorstellingen. Bekijk het programma en bestel snel je kaarten!

Ons cursusaanbod

We bieden cursussen, workshops en lessen voor jong en oud, in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend & media.

Nieuw: cursussen beeldende kunst voor volwassenen

Vanaf september zijn de cursussen in beeldende kunst voor volwassenen terug van weggeweest! Het aanbod bestaat uit drie basiscursussen (tekenen/schilderen, keramiek en beeldende technieken) en allerlei korte cursussen en workshops door onze eigen docenten en gastdocenten. Klik hieronder op 'Lees meer' voor het aanbod. 

Organiseer je een bedrijfsfeest, congres of symposium? Wil je een prachtige zaal voor de uitvoering van je eigen amateurvereniging? Zoek je een trouwlocatie of wil je een diner organiseren?

Wil je weten welke zalen geschikt zijn voor je event? Bekijk de mogelijkheden

Onderwijs

Als cultuureducatiespecialist in het onderwijs verzorgt de Lindenberg ook activiteiten op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Alle kunstdisciplines komen aan bod. Zo zijn er lessen in beeldende kunst, muziek, theater en dans. Lees meer!

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.