onderwijs – cursussen - voorstellingen

Scrol omlaag en ontdek de Lindenberg

Zomersluiting en coronamaatregelen

Zomersluiting bij de Lindenberg

Het pand van de Lindenberg aan de Ridderstraat is gesloten van maandag 13 juli t/m zondag 16 augustus. Per mail en telefonisch zijn we vanaf maandag 3 augustus weer bereikbaar. 

Heb je in de tussentijd een vraag die echt niet kan wachten, mail die dan naar publiciteit@delindenberg.com.

Coronamaatregelen

Via de knop Lees meer kom je meer te weten over wat de maatregelen rondom de Coronacrisis betekenen voor jouw voorstelling, cursus, les of bijeenkomst.

Laatste update: 29 juni 2020

Lindenberg Zomerfestival: 17 t/m 22 augustus 2020

De Lindenberg presenteert met trots het Lindenberg Zomerfestival! Geniet van een zomerse week vol cabaret, voorstellingen, workshops en muziek voor jong en oud in en rond de binnentuin van de Lindenberg. Zo zijn er diverse workshops op het gebied van kunst en technologie van Oddstream, kindervoorstellingen en KlapStoelKabaret. Uiteraard worden er diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om aan de corona-richtlijnen te kunnen voldoen. De kaartverkoop is nu geopend!

Thuis creatief aan de slag!

Thuis zitten betekent niet dat je stil moet zitten! In de afgelopen maanden hebben onze docenten er met allerlei filmpjes voor gezorgd dat je ook thuis creatief bezig kon blijven. Klik hieronder op Lees meer voor de initiatieven vanuit de Lindenberg en andere culturele partijen.

Ons cursusaanbod

We bieden cursussen, workshops en lessen voor jong en oud, in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend & media.

Het nieuwe cursusseizoen staat online!

Bekijk nu de cursussen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven die je vanaf september 2020 bij de Lindenberg kunt volgen. We hebben de site ook meteen maar een nieuw jasje gegeven, waardoor je nu nog makkelijker jouw weg kunt vinden door ons cursusaanbod.

Heb je vragen over het nieuwe aanbod, je inschrijving of een andere cursusgerelateerde vraag? Mail die naar cursussen@delindenberg.com

Word Vriend belactie

Vanaf dinsdag 30 juni nemen wij telefonisch contact op met een aantal van onze cursisten en bezoekers. Wij doen dit als dankbetuiging voor jullie betrokkenheid in de afgelopen jaren. Daarnaast vragen wij of er ruimte is om ons te steunen met een (extra) bijdrage door Vriend van de Lindenberg te worden.

 

Organiseer je een bedrijfsfeest, congres of symposium? Wil je een prachtige zaal voor de uitvoering van je eigen amateurvereniging? Zoek je een trouwlocatie of wil je een diner organiseren?

Wil je weten welke zalen geschikt zijn voor je event? Bekijk de mogelijkheden

Onderwijs

Als cultuureducatiespecialist in het onderwijs verzorgt de Lindenberg ook activiteiten op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Alle kunstdisciplines komen aan bod. Zo zijn er lessen in beeldende kunst, muziek, theater en dans. Lees meer!

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.