Dagbestedingsgroepen

De Lindenberg is een huis voor een kunsten, en daarmee bedoel we: een plek waar iedereen welkom is om zijn of haar creativiteit te ontwikkelen. Deze gedachte uit zich onder meer in de verschillende dagbestedingsgroepen die de Lindenberg huisvest, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Pluryn

Op dit moment huisvest zorginstelling Pluryn twee van haar dagbestedingsgroepen bij de Lindenberg. De band Break-Out repeteert iedere week bij de Lindenberg, maar treedt daarnaast ook regelmatig op! Ook theatergroep PluBo staat regelmatig op de planken en repeteert iedere week. Voor meer informatie over deze groepen kan je terecht bij Pluryn: www.pluryn.nl. Plubo heeft ook een eigen website: www.plubo.nl

Eva's Theater Tuin

Eva's Theater Tuin is sinds mei 2016 actief bij de Lindenberg met Theaterwerkplaats de Vuurvogel. Bij deze theaterwerkplaats worden de expressieve- en spelvaardigheden vergroot, door onder meer rollenspel, scènes maken, fantasie gebruiken, bewegen op muziek en verhalen verzinnen. En plezier staat voorop! Kijk voor meer informatie op www.evastheatertuin.nl.

Naaiatelier Meer²

Bij Naaiatelier Meer² worden unieke producten gemaakt van zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Zo kan je denken aan tassen, slabbetjes, schorten en kussens. Door het gebruik van dit materiaal maakt het atelier nooit exact twee dezelfde exemplaren. De inbreng van medewerkers is bij totstandkoming van de producten van groot belang. Atelier Meer² gaat samen met de medewerkers op zoek naar ieders unieke kwaliteiten. Kijk voor meer informatie op www.ateliermeer.nl.

Meer info?

Wil je meer weten over de verschillende activiteiten die de Lindenberg aanbiedt, of misschien wel zelf bij een groep aansluiten? Of ben je docent in een kunstvak en zou je zelf ook wel eens met zo'n dagbestedingsgroep aan de slag gaan? Neem gerust eens contact op met Hiek Sparreboom: H.Sparreboom@delindenberg.com.