Expo Podium

Het Expo Podium is de expositieruimte in de Lindenberg

Beeldend kunstenaars van binnen en buiten de Lindenberg vertonen hun kunsten in het Expo Podium. Elke dag staan de deuren van de expositieruimte open. Loop gerust eens binnen! De toegang is gratis. 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 11.00-21.00 Zaterdag 11.00-17.00 Op zondag en tijdens schoolvakanties beperkt geopend. Telefonisch informeren naar openingstijden kan via 024 – 3273911.

 1. Expo Slimtarra behang

  6 t/m 25 maart

  Slimtarra is het prachtige behang project van Extrapool; vele kunstenaars hebben mooie ontwerpen gemaakt en een selectie hiervan is deze maand in het Expo Podium te zien.

  Lees verder
 2. Oddstream expo: Scott van Haastrecht & Lola Bezemer

  8 t/m 21 februari

  Oddstream presenteert een interactieve installatie van beeldend kunstenaar Lola Bezemer en technical designer Scott van Haastrecht.

  Lees verder
 3. Wijndel de Waal - De Schilder

  9 t/m 25 januari

  Van 9 tot en met 25 januari zal de tentoonstelling ‘De Schilder’ met het expressieve werk van kunstschilder Wijndel de Waal te zien zijn in het Expo Podium.

  Lees verder
 4. De Magie van de Donkere Kamer

  30 november t/m 22 december

  In De magie van de donkere kamer zien we de handgemaakte zwart/wit afdrukken van drie fotografen met een grote liefde voor de analoge fotografie.

  Lees verder
 5. Playing Creators: Ilse van Stokkum & Carlijn Veurink

  11 t/m 29 oktober

  Ilse van Stokkum en Carlijn Veurink zijn beide in 2017 afgestudeerd aan Product Design ArtEZ te Arnhem. Beide ontwerpers hebben op een speelse en verrassende manier een eigen draai aan het ontwerpproces gegeven.

  Lees verder
 6. The Big Draw Nijmegen met Kim Streur en Mark Roelofsen

  7 t/m 10 september

  Ook dit jaar organiseert kunstpodium Expoplu weer The Big Draw in Nijmegen en ook de Lindenberg doet natuurlijk mee met dit tekenevenement!

  Lees verder
 7. Kijk Wild & Denk Lenig

  14 juni t/m 9 juli 2017

  Een foto-expositie van Het Wilde Oog.

  Lees verder
 8. Jongerenacademie beeldend 14+

  19 mei t/m 11 juni

  Opening donderdag 18 mei 20.00 uur Tijdens de oriëntatiecursus 'Jongerenacademie Beeldend 14+' hebben de deelnemers een tijd lang kennis gemaakt met het brede veld van de beeldende kunst. Het thema van het afgelopen jaar was 'mens in bewege...

  Lees verder
 9. Beeldhouwer Milian van Stokkum

  21 maart t/m 21 april

  Milian van Stokkum (1963) volgde haar kunstopleiding in Arnhem en Amsterdam. In 1989 studeerde ze af, sindsdien werkt zij als beeldend kunstenaar in Nijmegen. Milian exposeert regelmatig in binnen- en buitenland. Haar werk is in bezit van g...

  Lees verder
 10. (In)Beeld

  ma 6 febr t/m do 9 mrt

  De verdieping in met FotoBolwerk Vijf gevorderde fotografen van FotoBolwerk hebben gedurende een periode van vijf maanden gewerkt aan een eigen project. Elk van de fotografen heeft dit op zijn of haar manier aangepakt met als resultaat een...

  Lees verder