Kunst Inclusief

Kunst en cultuur voor iedereen

Kunst en cultuur is er voor iedereen! De Lindenberg probeert daarom met haar cursusaanbod aan te sluiten op verschillende groepen mensen. Zo ook op mensen met een (licht-)verstandelijke beperking. Daarom ontwikkelt de Lindenberg speciaal, inclusief aanbod voor deze groep. Bezig kunnen zijn met kunst is voor iedereen waardevol: voor zingeving, zelfontplooiing, maar ook om expressiemogelijkheden te krijgen.

Het cursusaanbod voor mensen met een (licht-)verstandelijke beperking bestaat uit cursussen muziek voor kinderen en jongeren en de cursus Vinden & Verbinden: de musical. Het aanbod vind je terug onder cursussen, filter op Speciaal aanbod - Kunst Inclusief.

Heb je vragen over Kunst Inclusief of het inclusieve cursusaanbod van de Lindenberg? Neem dan contact op met coördinator Hiek Sparreboom via H.Sparreboom@delindenberg.com.

De musical Vinden & Verbinden is inmiddels een begrip bij de Lindenberg: bij deze bijzondere productie staan jongeren met én zonder beperking samen op de planken om een eigentijdse musical op te voeren.