café restaurant No23

Proef Kunst en Cultuur in ons café restaurant

Genieten

In ons gezellige café restaurant No23 vind je een lounge, bar en restaurant. Geniet van de sfeer die onze voorstellingen, creatieve cursussen en ons gevarieerde publiek met zich meebrengen. Je proeft kunst en cultuur. Binnen of op ons ruime terras.

Menu

Met verse streekproducten bereidt café restaurant No23 heerlijke, ambachtelijke lunchgerechten en diners. Ambachtelijke broodjes, verrukkelijke soepen, heerlijke hapjes, verse salades en frisse drankjes; ons theatercafé heeft het allemaal: Smakelijk!

Reserveren

Wil je een tafel reserveren voor lunch of diner, of meer informatie over onze verhuurmogelijkheden? Bel 024 327 39 39.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 12.00 - 23.00 uur*
Zondag: gesloten*

* De keuken is geopend van 12.00- 21.00 uur. Op zondag worden de openingstijden aangepast aan de activiteiten in het pand. Bij theatervoorstellingen blijft het café in ieder geval geopend tot 1,5 uur na de laatste voorstelling.

Café huren

Wist je dat café restaurant No23 te huur is? Het café is eenvoudig in te delen in kleine sfeervolle hoeken. Daardoor kunnen grote en kleine gezelschappen bij ons terecht. café restaurant No23 heeft bovendien een podium met de benodigde technische uitrusting. Wij verzorgen met plezier jouw receptie, borrel, lunch of diner. Interesse? Lees dan meer over onze verhuurmogelijkheden.