Beeldende kunst en media

Breed oriënteren in verschillende werkvormen of specialiseren in tekenen, schilderen, textiel of technologische kunst. Kies voor een cursus van een paar weken, of voor een korte cursus of eenmalige workshop. Voor kinderen en jongeren, en sinds dit seizoen ook weer voor volwassenen. Dat is beeldend en media bij de Lindenberg!
Meer lezen

Over beeldend en media

De Lindenberg biedt allerlei creatieve cursussen in beeldende kunst, voor kinderen, jongeren en volwassenen. Je kunt cursussen volgen waarin verschillende beeldende werkvormen aan bod komen, zoals Art KidsYoung Arts en (nieuw voor volwassenen:) Basiscursus beeldende technieken. Of je kiest voor een specialisatie, zoals tekenen/schilderen, keramiek of textiel. Volwassenen hebben daarnaast de keuze uit allerlei korte cursussen en workshops, van onze eigen docenten en gastdocenten. Dit aanbod wordt gedurende het seizoen steeds aangevuld met nieuwe onderwerpen en technieken.   

Bij de Lindenberg krijg je les van kunstvakgeschoolde docenten die jou de kneepjes van het vak leren en de liefde voor beeldende kunst overdragen. In samenwerking met Oddstream geeft de Lindenberg ook cursussen in kunst en technologie: Creatief met Technologie 7-10 jaar en Kunst en Technologie 10-14 jaar. Hier ga je onder meer aan de slag met programmeren, 3D printen en robots.

 

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.