Beeldende kunst en media

Breed oriënteren in verschillende werkvormen of specialiseren in hout, tekenen, schilderen, textiel of technologische kunst. Speciaal voor kinderen en jongeren. Dat is beeldend en media bij de Lindenberg!
Meer lezen

Over beeldend en media

Ben je tussen de 6 en 18 jaar, dan kan je bij ons aan de slag met allerlei creatieve cursussen. Je kunt cursussen volgen waarin verschillende beeldende werkvormen aan bod komen, zoals Art Kids en Young Arts. Je kunt je ook specialiseren in hout, textiele werkvormen of tekenen en schilderen. Bij de Lindenberg krijg je les van kunstvakgeschoolde docenten die jou de kneepjes van het vak leren en de liefde voor beeldende kunst overdragen. In samenwerking met Oddstream geeft de Lindenberg cursussen in kunst en technologie: Creatief met Technologie 8-11 jaar en Kunst en Technologie 11-15 jaar. Hier ga je onder meer aan de slag met programmeren, 3D printen en robots.

We bieden nog een enkele cursus voor volwassenen en hebben in ons huis ook de Vrije Academie Nijmegen te gast die cursussen Edelsmeden voor volwassenen aanbieden.