Danscursussen voor jong en oud

Expressie, podiumpresentatie en vakgeschoolde docenten. De balletvloer op in mooie studio's en professionele theaterzalen, dat is dansen bij de Lindenberg!
Meer lezen

Over dans

De Lindenberg heeft danscursussen voor alle leeftijden en in allerlei vormen en maten: van flamenco tot modern, van klassiek tot streetdance, van Tapdance tot de stoere cursus Boys Time. Je krijgt les van kunstvakgeschoolde docenten. Alle cursussen (met uitzondering van Peuterdans) doen mee aan de grote dansvoorstelling in onze Lindenbergzaal. 

Danscursussen voor alle leeftijden

De allerkleinsten beginnen met Peuterdans en kunnen doorstromen naar Kinderdans. Vanaf 6 jaar leren kinderen bij Basic Moves de eerste basistechnieken van klassiek ballet, moderne dans en streetdance. Tot je 18e zijn er verschillende mogelijkheden om met leeftijdsgenoten te dansen. Ben je 16 jaar of ouder, dan dansen bij de Lindenberg jongeren en volwassenen samen. Onze cursussen zijn ingedeeld in verschillende niveaus, oplopend van A (beginners) t/m D (vergevorderden). Speciaal voor 35+ en 55+ bieden wij cursussen die zijn afgestemd op het wat ouder wordende lijf.

Korting

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.