Theater, circus en musical

Onder begeleiding van kunstvakgeschoolde docenten werk je toe naar een presentatie op één van onze professionele podia. Dat is theater bij de Lindenberg!

Over theater

Jeugdtheaterschool 

Bij de Jeugdtheaterschool kan je al vanaf 4 jaar beginnen met cursussen in theater, musical of circus. Vaardigheden leer je in de klassen en sluit je af met een presentatie, voorstellingen maak je in de productiegroepen. Voor jongeren bieden we naast onze klassen en productiegroepen ook nog de cursussen Theatersport en Camera acteren. Ben je echt ambitieus of overweeg je auditie te doen voor een toneelschool, dan ben je bij de cursus Voorbereiding Kunstvakonderwijs Theater (LOT) in de beste handen: hier krijg je naast vaardigheden ook auditietraining en maak je kennis met hogescholen tijdens de LOT-dagen.

Theater volwassenen

Met een team van professionele theaterdocenten bieden wij voor volwassenen een gevarieerd aanbod in theatercursussen, zoals toneel, theatersport, cabaret, improvisatietheater en stemvorming. Theater voor volwassenen wordt aangeboden op verschillende niveaus, lopend van A (beginners) tot C (gevorderd). Bij de Lindenberg volg je je theatercursus ín een professioneel theater. Veel van onze cursussen maken dan ook gebruik van deze faciliteiten. Zien we jou binnenkort op de planken van onze Steiger-, Karolingen- of Lindenbergzaal?