Inschrijving & plaatsing

Inschrijven

Inschrijven kan het hele jaar door via onze site. Veel lessen starten in september en januari, maar ook gedurende de rest van het jaar kun je nog deelnemen aan korte cursussen en workshops. Instroom op reeds gestarte cursussen is vaak ook nog mogelijk. Beginnen kan dus het hele jaar!

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan via onze site. Zoek daarvoor de cursus of de knipkaart die bij je past en schrijf je vervolgens via die pagina in met behulp van de knop inschrijven.

Schrijf je op tijd in!

Sommige cursussen zitten snel vol. Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat wij je kunnen plaatsen. We verwerken alle inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Bestaande cursisten mogen met voorrang inschrijven voor nieuwe cursussen, tijdens de voorinschrijvingsweken. Zij ontvangen hierover automatisch bericht.

Plaatsing

Plaatsing bij een cursus

Of je geplaatst wordt bij een cursus, hangt af van het aantal inschrijvingen voor die cursus. We laten je zo snel mogelijk weten of we je hebben kunnen plaatsen. Maar soms, bijvoorbeeld in verband met (zomer)vakantie, duurt dat een paar weken.

Plaatsing bij band of ensemble

Heb je je ingeschreven voor een band of ensemble? Dan kunnen wij je soms pas een week voor aanvang meer laten weten over je plaatsing. Dat komt doordat het samenstellen van een band of ensemble langere tijd duurt. We proberen natuurlijk altijd om je zo tijdig mogelijk te informeren.

Te weinig inschrijvingen

Soms zijn er te weinig inschrijvingen, waardoor de cursus niet door kan gaan. Dan hoor je dat altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk vijf werkdagen voor de startdatum. Als je al betaald hebt, krijg je natuurlijk je cursusgeld retour. Soms kunnen we in overleg met de cursusgroep ook een gewijzigde cursusformule aanbieden. We passen dan bijvoorbeeld de tijd of de lesvorm aan.

Afmelden voor een les

Kan je een keertje niet naar je les komen, door ziekte of een andere reden? Stuur even een mailtje naar ikkomniet@delindenberg.com, zodat wij de docent op de hoogte kunnen brengen.