Proefles of Open Dag

Kom kennismaken met onze cursussen

De Lindenberg heeft zoveel cursussen in huis, dat het soms lastig is om te kiezen welke het beste bij je past. Twijfel je nog? Kom dan eens kijken bij een les of kom sfeer proeven in ons pand tijdens een Open Dag of Proeflessenweek. 

Proeflessenweek in september en januari

Bij de start van alle cursussen, jaarlijks in september en januari, zetten we alle deuren voor je open tijdens de Proeflessenweek.

Tijdens deze week kun je de eerste lessen van alle cursussen gratis volgen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. Als er plek genoeg is, kun je natuurlijk ook meteen meedoen.

Het is Proeflessenweek in al onze locaties. Een week voorafgaand aan de Proeflessenweek vind je op onze website een overzicht van alle cursussen die deelnemen. De eerstvolgende Proeflessenweek staat gepland van 10 t/m 15 september 2018. 

Proeflessen

De Proeflessenweek gemist? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden om een proefles te volgen. In veel gevallen kan dit gratis. Informeer bij de afdeling Cursussen naar de mogelijkheden. Dat kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch via 024 327 39 22 of per email: cursussen@delindenberg.com.

Wil je een proefles volgen van een individuele muziekles? Dan zijn we wel genoodzaakt een vergoeding te vragen. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Ga direct naar het inschrijfformulier voor kinderen en jongeren of volwassenen en selecteer de locatie waar jij les wil hebben.

Open Dag

Tijdens de Open Dag laat de Lindenberg zien wat ze op het gebied van kunst en cultuur in huis heeft. Er zijn presentaties, culturele verrassingen en veel docenten die je informatie kunnen geven over hun cursus. De eerstvolgende Open Dag in het centrum is op zondag 9 september 2018.

Cursuspresentaties

Tijdens de cursuspresentaties laten cursisten zien wat zij tijdens een cursus geleerd hebben. Zo zie je wat je bij de Lindenberg allemaal kunt leren of maken. Kijk in onze cursuspresentatie-agenda voor meer details.