Kortingsregelingen voor cursisten

Kortingen op cursussen bij de Lindenberg

In bepaalde gevallen geeft de Lindenberg korting op je cursusgeld. Daarnaast heb je met je cursuspas recht op leuke kortingen op professionele voorstellingen in de Lindenberg of bij andere podia en winkeliers.

Korting op je cursusgeld

De Lindenberg geeft korting op cursusgeld aan: 

  • Studenten (WO, HBO en MBO) vanaf 18 jaar. De korting is 15% op het cursusgeld. Hiervoor stuur je een kopie van je bewijs van inschrijving (van het lopende seizoen) bij je onderwijsinstelling naar ons op. Wij bieden ook studentenkorting op theatervoorstellingen en dagmenu's. Bekijk al onze studentenregelingen en speciale studentencursussen.
  • Kinderen (4 tot 18 jaar) aangemeld door Stichting Leergeld, ontvangen 25% korting op het cursusgeld, indien het cursusgeld niet volledig door Stichting Leergeld vergoed wordt.
  • Gezinnen waarvan drie of meer leden een cursus bij de Lindenberg volgen en die woonachtig zijn op hetzelfde adres, ontvangen 5% korting op hun cursusgeld. Deze korting wordt automatisch berekend en hoef je niet aan te geven op het inschrijfformulier.
  • Leden van de Openbare Bibliotheek Gelderland-Zuid ontvangen 5% korting op alle schrijfcursussen van de Lindenberg. Vink deze optie aan op het inschrijfformulier en stuur ons een kopie van je bibliohteekpas toe.
  • Lindenberg cursisten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen).


Hoe ontvang je de korting?

Geef op het inschrijfformulier aan welke kortingsregeling op jou van toepassing is. De korting voor Stichting Leergeld hoef je niet aan te geven: deze wordt automatisch toegepast na aanmelding door Leergeld Nijmegen. Je mag maar van één kortingsregeling gebruikmaken. Geef je meerdere kortingsmogelijkheden op, dan geeft de Lindenberg je de hoogste korting.

Moet je iets nasturen? Stuur de kopie van je bewijs van inschrijving of de kopie van je biebpas naar:

Lindenberg Huis voor de Kunsten
Postbus 578
6500 AN Nijmegen

Kortingen op voorstellingen en bij winkels

Kortingen met je cursistenpas

Met je cursistenpas krijg je € 2,00 korting op professionele voorstellingen in het Lindenberg Theater. Cursisten krijgen ook korting bij diverse concerten en voorstellingen bij andere theaters en bij bepaalde winkels.

Klik hier voor het Kortingenboekje

Korting voor Lindebendeleden

Cursisten tot 12 jaar worden automatisch lid van de Lindebende (tenzij anders aangegeven op het inschrijfformulier). Als Lindebende-lid ontvang je € 2,00 korting op al onze jeugdvoorstellingen. Daarnaast worden onze clubleden regelmatig getrakteerd op prijsvragen en extra activiteiten. Nog geen lid? Meld je aan!