Cursussen starten weer in januari!

Proeflessenweek van 22-27 januari

In de week van 22 tot 27 januari 2018 starten de cursussen bij de Lindenberg weer. Dat betekent dat de jaarcursussen na een korte winterstop weer van start gaan, én dat je je kunt inschrijven voor allerlei halfjaarcursussen in muziek, dans, theater, schrijven of beeldende kunst! Neem eens een kijkje door ons aanbod om jezelf te oriënteren op wat de Lindenberg allemaal in huis heeft.

Kom uitproberen!

In de week van 22 t/m 27 januari 2018 kun je heel veel proeflessen volgen. Dus twijfel je nog, zet deze week dan alvast in je agenda! Kom vrijblijvend rondsnuffelen en kennismaken met docenten: alle eerste lessen van cursussen die in die week starten zijn te volgen als vrijblijvende proefles. Vooraf aanmelden is niet nodig: je mag gewoon binnenlopen en zoveel proeflessen volgen als je zelf wilt. In het proeflesprogramma (dat half januari hier online zal komen) kun je zien welke cursussen meedoen, hoe laat ze beginnen en in welk lokaal je moet zijn. Meld even aan de docent dat je een proefles komt volgen en doe mee.  

Wil je komen kijken/meedoen bij een band, orkest of ensemble? Neem dan eerst even contact op met onze cursusadministratie: 024 327 39 22. Zij kunnen voor jou uitzoeken waar nog plek is en waar je een proefles kunt volgen.

Let op! Het kan zijn dat een cursus volgeboekt is. Het is dan wel mogelijk om de eerste les vrijblijvend bij te wonen, maar inschrijven voor de volledige cursus is dan niet meer mogelijk. Dus wie nu al weet welke cursus hij of zij wil volgen, schrijft zich snel in.

Bekijk vanaf half januari hier het proeflesprogramma 

Er kunnen nog wijzigingen voorkomen in het programma. Kijk dus op de dag zelf nog even in het programma voor eventuele wijzigingen in bijvoorbeeld lokaal, aanvangstijd of annuleringen.