Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd Leeftijd: 
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Afro heels 16-21 jaar (A,B) (UDA)
€ 309,-
Bekijk opties

Afro heels 16-21 jaar (A,B) (UDA)

Icon/Docent Docent(en): Margenna Apostel

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 september 2020

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 16 - 21 jaar

Icon/Locatie Locatie: Aldenhof

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Over Afro Heels
Afro Heels is  een nieuw ontwikkelde les door afrodance docente Margenna Apostel. De les is in inhoud hetzelfde als de afrodance lessen, maar tijdens de heels les dansen de dansers op hakken. De choreografie wordt speciaal aangepast zodat deze op hakken kan worden gedanst.

Over Afrodance
Afrodance  is een opzwepende dansles op de nieuwste afrobeats. African dance is gebaseerd op de oude bekende Afrikaanse cultuur waarin sociale patronen en waarden binnen een stam aan de gemeenschap doorgegeven werd met verschillende ritmische klanken, stampen met de voeten op de grond en percussie. De klank en het ritme van een trommel drukte de stemming van het volk uit.

Lees meer

Wat gaan we doen?
De afroheels les begint met een intensieve warming-up op heels. Na de warming-up krijg je iedere week een nieuwe choreografie aangeleerd op afrobeats. Ieder les wordt afgesloten met een cooling down.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar met enige ervaring in afrodance. Deze cursus vindt plaats in Lindenberg locatie Aldenhof.

Kledingadvies
Je mag de kleding dragen die je zelf wilt. Neem ook zelf je hakken mee: je mag zelf kiezen op welke hakken jij wilt dansen.

Meerdere danscursussen volgen?
Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Wie geeft er les?

Margenna Apostel

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Lees meer

Locaties

Lindenberg Aldenhof

Aldenhof 13-90
6537 CD Nijmegen, Google maps

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.