Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Afrodance 15-18 jaar (A,B) (UDA)
€ 309,-
Bekijk opties

Afrodance 15-18 jaar (A,B) (UDA)

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 18 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Over Afrodance
Afrodance is een opzwepende dansles op de nieuwste afrobeats. African dance is gebaseerd op de oude bekende Afrikaanse cultuur waarin sociale patronen en waarden binnen een stam aan de gemeenschap doorgegeven werd met verschillende ritmische klanken, stampen met de voeten op de grond en percussie. De klank en het ritme van een trommel drukte de stemming van het volk uit.

Lees meer

Wat gaan we doen?
Iedere les start met een levendige warming-up waarbij je basis afro steps krijgt aangeleerd. Na iedere warming-up wordt er wekelijks toegewerkt naar afro choreografiën met als afsluiting een afro jam.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is voor dansers van 15 tot 18 jaar met enige ervaring in afrodance. Deze cursus vindt plaats in Lindenberg locatie Aldenhof.

Kledingadvies
Je mag tijdens deze cursus geen buitenschoenen aan en geen schoenen met witte zolen. Draag kleding waarin je goed kunt bewegen en neem een flesje water mee.

Meerdere danscursussen volgen?
Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Locaties

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.