Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Art kids ouder en kind 4-6 jaar (A) (korte cursus)
€ 99,-
Bekijk opties

Art kids ouder en kind 4-6 jaar (A) (korte cursus)

Icon/Docent Docent(en): Docententeam Beeldend , Esther van Casteren , Marjolein Leinweber , Sarina Wagener

Icon/Lessen Aantal: 4 lessen

Icon/Datum Startdatum: 22 sep 2024, 17 nov 2024, 02 feb 2025 of 16 mrt 2025

Icon/Datum Lesdag: zondag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 4 - 6 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Vaders, moeders, opa’s en bonustantes opgelet; dit wordt quality time voor jou en je kind! In de korte cursus Art kids ouder en kind ga je vier keer op de zondagochtend gezellig samen met je kind creatief aan de slag in de Lindenberg onder begeleiding van het Art kids team.    

Wat gaan jullie doen?  

Soms maken jullie een gezamenlijk werkstuk en soms knutselt ieder voor zich. Soms help jij je kind en soms helpt je kind jou. Wat we gaan maken? Iets moois maken van klei dat geglazuurd wordt en gebakken wordt in de oven van de Lindenberg, bijvoorbeeld. Maar we gaan ook schilderen met acrylverf op doek. En tot slot samen zagen en timmeren aan een heel bijzonder figuur van hout, een kunstwerkje voor op je vensterbank. Fijne herinneringen om mee naar huis te nemen. Doen jullie mee? 

Praktische informatie  

Bij de cursus 'Art kids ouder en kind' schrijf je je zoon of dochter in voor de cursus. Per kind mag er dan één ouder meekomen om samen creatief aan de slag te gaan. Je hoeft dus maar één inschrijving per duo te doen op naam van het kind. Deze cursus is geschikt voor kinderen en volwassenen die er plezier in hebben om samen creatief bezig zijn. Ervaring is niet nodig. Trek kleding aan waar een spatje verf op mag komen.   

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.

Wie geeft er les?

Docententeam Beeldend

Lees meer

Esther van Casteren

Esther studeerde in 2012 af aan de Nieuwe Academie in Utrecht. Als beeldend kunstenaar houdt ze zich bezig met animatie, maakt ze tekeningen en ruimtelijk werk. Als docent schept ze graag een inspirerende omgeving of uitdagende opdracht waarin je uitgenodigd wordt te ontdekken. Het ontdekken en onderzoeken van materialen en technieken, het verkennen van een onderwerp, maar vooral ook het ontdekken van je eigen verbeelding en creativiteit.

www.esthervancasteren.nl

Esther studeerde in 2012 af aan de Nieuwe Academie in Utrecht. Als beeldend kunstenaar houdt ze…

Lees meer

Marjolein Leinweber

Marjolein volgde de ​TeHaTex-lerarenopleiding richting tekenen en textiele werkvormen in Nijmegen en behaalde daarna haar eerstegraads bevoegdheid aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sinds die tijd geeft Marjolein cursussen en workshops tekenen, textiel en beeldende vorming op diverse scholen en bij de Lindenberg. Inspiratie, spelen met materialen en fantasie van de cursist staan voorop in haar lessen. Maar ook veelzijdige vakkennis en het altijd nieuwsgierig zijn naar verschillende technieken. Eeuwenoude of juist nieuwe technieken, ambachtelijke of retro. Of technieken van andere culturen. En hoe kom je dan van een idee tot een mooi werk? Leuk om samen te kijken hoe je net weer dat stapje verder kunt komen in de kunst die je maakt. Naast het lesgeven maakt Marjolein ook eigen werk in haar atelier aan huis op het gebied van textiel en grafiek."

Marjolein volgde de ​TeHaTex-lerarenopleiding richting tekenen en textiele werkvormen in Nijmegen…

Lees meer

Sarina Wagener

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps