DIY Mode & accessoires 10-14 jaar

DIY Mode & accessoires 10-14 jaar

Marjolein Leinweber

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 24 jan. wo 17:00 - 18:30 12€ 159,00 Huidige pagina

Wat wil je maken?

Fashion trends, stoere T-shirts met opdruk, een glitterportemonneetje of een pizzakussen? Of ga je recyclen en maak je een kekke kimono van die oude jurk?

Geen gewone naaicursus

DIY Mode & Accessoires is een cursus vol creativiteit, geen gewone naaicursus. Maak zelf je ontwerpen en teken je eigen patronen. Kruip achter de naaimachine en leer nieuwe technieken zoals transfersheets, tie & dye, sjablonen, textielverf, strijkfolie, hotfix, of studs.

Voor wie is de cursus DIY

Deze cursus is voor jongeren tussen 10 en 14 jaar. Ervaring is niet noodzakelijk: iedereen werkt op zijn eigen niveau. Aan het eind van de cursusreeks presenteren we wat we gemaakt hebben.

Marjolein Leinweber

Kunstenaar en docent Marjolein Leinweber is veelzijdig, ervaren en eigen.

Marjolein volgde de lerarenopleiding tekenen en textiele werkvormen in Nijmegen en behaalde daarna haar eerstegraads bevoegdheid tekenen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sinds 1988 geeft Marjolein lessen en workshops beeldende vorming, tekenen en textiel aan kinderen, jongeren en volwassenen. Op diverse scholen, de Lindenberg en in haar atelier Satijnvogel in Nijmegen oost.

Marjolein ontwikkelde een eigen kijk op kunsteducatie. Deze gaf zij onder meer vorm via de oprichting van de Iederwijsschool ‘Volle vaart’ in Elst. Een particuliere school met onderwijs op maat, gericht op individuele leerbehoeften van kinderen. Hier werkte Marjolein als iederwijzer in het vak beeldende vorming. Eigen ideeën, fantasie en creativiteit van de cursist staan voorop. Van hier uit leer je spelenderwijs technische vaardigheden om je ideeën vorm te geven. Naast het lesgeven maakt Marjolein ook haar eigen werk. Haar specialiteit: ambachtelijke technieken, grafiek en textiel.

Voor meer informatie zie www.satijnvogel.nl

 1. - Afdeling Cursussen

  Leuk dat je dochter de cursus wilt volgen. Inschrijven is zeker nog mogelijk. Als je via de website de inschrijving in orde maakt, dan kan ze op woensdag 21-02-2018 beginnen met de cursus (van 11-02 t/m 18-02-2018 is het voorjaarsvakantie). We zien de inschrijving van je dochter graag tegemoet. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - Helen

  Goedmiddag, Is het voor mijn dochter nog mogelijk in te stromen bij deze cursus? Ik hoor het graag. Mvg Helen

 1. - Afdeling Cursussen

  Beste Stefanie, je vraag zullen wij doorsturen naar de docent Marjolein Leinweber. Mocht u nog andere vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - stefanie giebels

  Hallo Marjolein, Mijn dochter Imme heeft twee jaar geleden met plezier het bonte naaiatelier gevolgd. Onlangs heeft ze een naaimachine gekregen en kan hier al aardig mee om gaan. We zoeken naar een cursus waar ze veel kan oefenen op de naaimachine en ook met het maken(en ontwerpen) van dingen mbv de naaimachine. Bij het bonte naaiatelier was het vooral veel ontwerpen en met de hand werken, dit zoeken we deze keer niet. We horen wel van je wat de (on)mogelijkheden zijn. Vriendelijke groet, Stefanie Giebels

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start24-01-2018
Dag woensdag
Tijd 17:00 - 18:30
Docent(en) Marjolein Leinweber
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Pluslokaal
CursuscodeB0001 170481
Prijs *€ 159,00
Termijnen *3 x 57,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden