Kunst en technologie 11-15 jaar (i.s.m. Oddstream)

Kunst en technologie 11-15 jaar (i.s.m. Oddstream)

Marlijn Gelsing

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 25 jan. do 16:00 - 17:15 12€ 159,00 Huidige pagina

Technologie & kunst

Technologische ingrediënten zoals elektronica, 3D printen, lasersnijden en programmeren worden gemixt met kunst om samen te maken en te experimenteren. Ga aan de slag met 3D ontwerpen, creatief programmeren, augmented reality en wearable technology.

Hoe gaan we te werk

Je leert om de juiste technologieën in te zetten voor het kunstwerk dat jij wilt maken. Er wordt ruimte gegeven aan je eigen ideeën, of dat nu livemuziek programmeren is, een interactief schilderij of een zelf ontworpen kunstwerk gemaakt met de lasersnijmachine.

Voor jongeren

Deze cursus is voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar die meer willen weten over de creatieve mogelijkheden en kunstzinnige toepassingen van technologie. Ervaring met technologie is niet vereist. Tijdens de laatste les presenteren we aan ouders en familie wat we geleerd hebben.

Oddstream

Oddstream organiseert exposities en activiteiten op het grensvlek van kunst en technologie in Nijmegen en Arnhem. Halverwege de cursus zullen de lessen verplaatsen naar de splinternieuwe Studio Oddstream; een art & techlab binnen de Lindenberg waar je direct wordt geïnspireerd tot het maken van en experimenteren met technologische kunst.

Marlijn Gelsing

Marlijn is als docent kunst & technologie o.a. actief op scholen en bij de cursussen van de Lindenberg. Ze coördineert de educatieprojecten van Oddstream en is altijd bezig met het vertalen van de nieuwste technologieën naar kunsteducatie, voor kinderen, jongeren en volwassenen.

 1. - Afdeling Cursussen

  In de week van 22 januari is het Opendeurweek. De cursussen die in deze week starten mogen eerst een keer bezocht, daarna beslis je of je voor de cursus wilt inschrijven. Kijk deze week even op onze website naar het programma van de Opendeurweek. In dit programma staan alle cursussen die aan de Opendeurweek mee doen. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - Lindy

  Beste, Graag zou ik willen weten of mijn dochter van nu nog 10.5 jaar oud, eens mag komen kijken en mee doen en als ze het leuk vindt na die 25 januari, door te gaan en dan officieel in te schrijven? Ik hoor het graag ! Groeten Lindy Mombarg

 1. - Afdeling Cursussen

  Leuk dat je dochter wilt inschrijven voor de cursus Kunst en Technologie. De cursus loopt al een aantal weken. We hebben met de docent overlegd en het is prima dat je dochter voor de resterende 7 lessen inschrijft. Ze is van harte welkom. Het cursusgeld passen wij aan. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - Ellie Thuis

  mijn dochter is 13 jaar en zou graag deze cursus willen volgen. Echter is er een mogelijk om nu nog aan te sluiten of een keer te komen kijken? met vriendelijke groet, Ellie

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start25-01-2018
Dag donderdag
Tijd 16:00 - 17:15
Docent(en) Marlijn Gelsing
Aantal lessen12
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Studio 1
CursuscodeB0001 170500
Prijs *€ 159,00
Termijnen *3 x 57,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden