Art kids 6-12 jaar

Art kids 6-12 jaar

Docententeam beeldend

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Aldenhof 26 jan. vr 16:00 - 17:30 15€ 149,00 Huidige pagina

Atelier voor kinderen

Alle kunst begint met een goed idee, en dan: een heel goed plan. Want hoe maak je nou eigenlijk een mooi kunstwerk van jouw idee? Dat leer je bij Art Kids. We gaan aan de slag met verschillende technieken zoals tekenen, schilderen, boetseren, timmeren, druktechnieken, noem maar op.

Werken binnen thema's

Je leert hoe je je fantasie de vrije loop kan laten binnen thema’s als insecten, mummies, fantasiebeesten, of iets helemaal anders!

Voor creatieve kinderen

Art Kids is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Aan het einde van het jaar bewonderen we elkaars kunstwerken in een presentatie aan de ouders of een expositie. In de les draag je kleren die vies mogen worden (je krijgt ook een schort aan).

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je bijvoorbeeld verder gaan met de cursus tekenen/schilderen 8-12 jaar, Creatief met Technologie 8-12 jaar, het Bonte Naaiatelier 8-10 jaar of de brede beeldende cursus Young Arts 10-14 jaar.

Docententeam beeldend

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

 1. - afdeling Cursussen

  De inschrijving van Tommy is goed bij ons binnengekomen. Onze hartelijke dank daarvoor. Wij zullen Tommy definitief voor de cursus inschrijven en een dezer dagen ontvangt u de bevestigingsbrief met Lindenbergpasje. We wensen Tommy een leuke en leerzame cursus. Als u nog vragen heeft, stuur dan gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - afdeling Cursussen

  Tim is deze week van harte welkom om een les mee te doen. Deze week is het Opendeurweek de Lindenberg. De cursussen die deze week starten kunnen bezocht worden en je kunt ook een les meedoen. Daarna beslis of je wel of niet voor de cursus inschrijft. Als u nog vragen heeft stuur gerust een mailtje naar cursussen@delindenberg.com.

 1. - Annemieke Meijerink

  Is het mogelijk dat mijn zoon Tim van 6 jaar eerst een proefles volgt? Hij wil heel graag, maar ik weet niet zeker of hij dit ook echt wil. Groet Annemieke

 1. - Xiao Ming Huang

  Mijn zoontje Tommy van 8 jaar wil graag meedoen, we gaan het inschrijfformulier invullen. Het emailadres waarmee dit bericht verstuurd wordt is van zijn Oma die hem gaat brengen en halen naar de Lindenberg.

 1. - Lindenberg

  Helaas is Daniel ietsje te jong om hier aan mee te kunnen doen. De kinderen die mee willen doen moeten echt op 1 oktober 6 jaar zijn. Mocht je nog verdere vragen hebben stuur ons gerust een mailtje: planningeninformatie@delindenberg.com

 1. - Nonna Mirzojan

  Beste Marjolein, Dit lijkt ontzettend leuk voor onze Daniël, maar hij is 4,5 jaar oud maag hij mee doen? Met vrindelijke groente, Nonna

 1. - Planning en informatie

  Art Kids Kunstenmakers begint weer op zaterdag 19 september 2015. Leuk dat Evi daar aan deel gaat nemen. Mocht u nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar planningeninformatie@delindenberg.com

 1. - Evi Rutten

  Dit lijkt mij ontzettend leuk voor onze dochter Evi. Vanaf welke zaterdag beginnen de lessen?

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start26-01-2018
Dag vrijdag
Tijd 16:00 - 17:30
Docent(en) Docententeam beeldend
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Aldenhof
Studio 9
CursuscodeB0001 170501
Prijs *€ 149,00
Termijnen *3 x 53,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden