Tekenen/schilderen 12-17 jaar

Tekenen/schilderen 12-17 jaar

Karin Buchholtz

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 23 jan. di 16:30 - 18:15 15€ 179,00 Huidige pagina

Tekenen en schilderen voor jongeren

Wil je onderzoeken wat voor kunstenaar je bent? Een priegelaar op de vierkante centimeter of een uitbundige verfspatter? Dat kan allemaal in deze cursus waarin je ook je eigen talent ontdekt en verder ontwikkelt. Of het nu realistisch moet lijken of om heel veel fantasie vraagt, je leert met verf en kwast, potlood, houtskool, etcetera te werken.

Combineren van materialen en technieken

Je leert teken- en schildermaterialen en -technieken te gebruiken. Je werkt soms in je eentje aan een opdracht en soms samen met anderen.

Voor wie is de cursus tekenen/schilderen

Deze cursus is voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Aan het eind van de cursusreeks presenteren we wat we gemaakt hebben. Draag in de les kleren die vies mogen worden.

Video

Karin Buchholtz

Karin Buchholtz is in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool voor kunsten in Arnhem (ArtEZ). Haar bagage is daarna verder uitgebreid, van schilderen tot het maken van foto's als autonoom beeld. Meer informatie: www.karinbuchholtz.nl

  1. - Gydeon spiessens

    Geachte mevrouw, Ik ben Gydeon en ben 14 j. Ik wil graag meubelontwerper worden en zag op de open dag dat ik veel moet gaan tekenen, vandaar dat ik dacht dat het misschien handig zou zijn om alvast wat te oefenen. Ik zag uw curcus. Is het mogelijk dat ik even 1 of 2 proeflessen komt meevlogen om te zien of ik het iets voor mij vind. Vriendelijke groet, Gydeon spiessens

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start23-01-2018
Dag dinsdag
Tijd 16:30 - 18:15
Docent(en) Karin Buchholtz
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Pluslokaal
Studio 1
CursuscodeB0001 170509
Prijs *€ 179,00
Termijnen *3 x 63,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden