Tekenen/schilderen en mengvormen 65+

Start 22 jan, 15 lessen

Joost van Moll

Op dinsdagen van 09:30 tot 12:00

wekelijks

Hengstdal

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

traditionele en moderne technieken

Wie beeldend aan de slag wil met traditionele èn moderne technieken, zit bij deze cursus goed. Je werkt met aansprekende thema’s of je werkt je eigen ideeën uit. Dit doe je onder professionele begeleiding, waar je bij terecht kunt voor vragen over de meest uiteenlopende technieken en je eigen werk.

Voor wie is deze cursus

Deze cursus staat open voor iedereen van 65 jaar of ouder met of zonder beeldende ervaring, die meer wil leren over figuratie/abstractie, verstilling/expressie en het gebruik van lijn, vorm, toon en kleur binnen een compositie. Verder staat de deur wagenwijd open voor iedereen die, met bekende of nieuwe technieken, op een beeldende wijze lekker aan de slag wil.

Praktische informatie

Materialen dienen zelf aangeschaft te worden. De docent kan hierbij adviseren. Neem aan het begin van de cursus altijd mee wat je al zelf hebt aan materiaal.

Cursus details

Startdatum dinsdag 22 januari 2019
Dag van 09:30 tot 12:00
Frequentie wekelijks
Docent Joost van Moll
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Hengstdal; Lokaal 45
Cursuscode B0001 180488
Prijs * € 298,00
Termijnen * 3 x 103,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 298,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Joost van Moll

Joost van Moll studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in Den Bosch. Sinds 1987 geeft hij les bij de Lindenberg. Verder geeft hij privé-les, workshops en 's zomers schilderweekends. Zijn eigen werk verbindt elementen uit de waarneming, herinnering en verbeelding. Sfeerbeelden ontstaan door de fascinatie voor mens en natuur. Een abstracter vormenspel verbindt alle elementen. Het intense kleurgebruik versterkt de verstilling of expressie. Joost van Moll exposeert en publiceert regelmatig. Werken bevinden zich bij particulieren en instellingen.

Andere interessante cursussen