Creatief met technologie 7-10 jaar (i.s.m. Oddstream)

Start 23 jan, 12 lessen

Ruben Maurits

Op woensdagen van 15:30 tot 16:45

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Creatief programmeren

Wat is creatief programmeren nu eigenlijk? Hoe werkt die lasersnijmachine en 3D printer? En wat kan je allemaal voor kunstzinnigs bouwen met elektronica? Kom spelen, maken en leren in deze technologische speeltuin!

Wat gaan we doen

Programmeer elektronica en games, schilder met robots of maak je eigen projecties op de muur. Leer alles over de creatieve mogelijkheden en kunstzinnige toepassingen van technologie en maak te gekke dingen!

Voor jongens en meiden

Deze cursus is voor jongens en meiden tussen de 7 en 10 jaar. Ervaring met technologie hoeft niet. Tijdens de laatste les presenteren we aan ouders en familie wat we geleerd hebben.

Oddstream

Oddstream organiseert exposities en activiteiten op het grensvlak van kunst en technologie in Nijmegen en Arnhem. Halverwege de cursus zullen de lessen verplaatsen naar de splinternieuwe Studio Oddstream; een art & techlab binnen de Lindenberg waar je direct wordt geïnspireerd tot het maken van en experimenteren met technologische kunst.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je meer leren bij de cursus Kunst en technologie 11-15 jaar.

Cursus details

Startdatum woensdag 23 januari 2019
Dag van 15:30 tot 16:45
Frequentie wekelijks
Docent Ruben Maurits
Aantal lessen 12
Locatie en ruimte Centrum; Studio 1
Cursuscode B0001 180491
Prijs * € 145,00
Termijnen * 2 x 78,75 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 145,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Ruben Maurits

Ruben Maurits is opgegroeid met veel creativiteit om zich heen, en zelf van jongs af aan al bezig met allerlei vormen van kunst. Hij volgde de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Avans Hogeschool in Den Bosch en heeft de minor Kunst- en cultuureducatie gedaan op de HAN in Nijmegen. In het derde jaar van zijn studie kwam hij stage lopen bij Oddstream, en is daar eigenlijk nooit meer echt weg gegaan. Ruben verzorgt lessen in technologische kunst voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en geeft de cursussen Creatief met Technologie in Studio Oddstream in de Lindenberg.

Andere interessante cursussen