Tekenen/schilderen 12-17 jaar

Start 22 jan, 15 lessen

Karin Buchholtz

Op dinsdagen van 16:30 tot 18:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Tekenen en schilderen voor jongeren

Wil je onderzoeken wat voor kunstenaar je bent? Een priegelaar op de vierkante centimeter of een uitbundige verfspatter? Dat kan allemaal in deze cursus waarin je ook je eigen talent ontdekt en verder ontwikkelt. Of het nu realistisch moet lijken of om heel veel fantasie vraagt, je leert met verf en kwast, potlood, houtskool, etcetera te werken. Behalve het persoonlijke contact en het groepsverband ga je ook een stukje ?teasing? aan; neem de uitdaging aan, ontdek nieuwe gebieden en leer jezelf en je eigen stijl beter kennen. Dit gebeurt binnen het beeldend vak door middel van o.a. verschillende projecten als de combinatie schilderen en fotografie.

Combineren van materialen en technieken

Je leert teken- en schildermaterialen en -technieken te gebruiken. Je werkt soms in je eentje aan een opdracht en soms samen met anderen.

Voor wie is de cursus tekenen/schilderen

Deze cursus is voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Aan het eind van de cursusreeks presenteren we wat we gemaakt hebben. Draag in de les kleren die vies mogen worden.

Cursus details

Startdatum dinsdag 22 januari 2019
Dag van 16:30 tot 18:15
Frequentie wekelijks
Docent Karin Buchholtz
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Pluslokaal / Studio 1
Cursuscode B0001 180509
Prijs * € 185,00
Termijnen * 3 x 65,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 185,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Karin Buchholtz

Karin Buchholtz is in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool voor kunsten in Arnhem (ArtEZ) en sindsdien werkzaam bij de Lindenberg.

Karin is breed onderlegd in de beeldende kunsten, van schilderen tot het maken van foto's als autonoom beeld. Door haar kunstenaarschap te combineren met het docentschap, biedt zij ruime kennis en ervaring in het beeldende vak. Sinds 2010 is zij als beeldend kunstenaar geballoteerd en aangesloten bij kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiea in Amsterdam. Meer informatie op www.karinbuchholtz.nl

Andere interessante cursussen