Art kids: beeldende technieken 6-12 jaar Aldenhof

Start 22 jan, 15 lessen

Mirjam van Casteren

Op woensdagen van 15:30 tot 17:00

wekelijks

Aldenhof

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Atelier voor kinderen

Alle kunst begint met een goed idee, en dan: een heel goed plan. Want hoe maak je nou eigenlijk een mooi kunstwerk van jouw idee? Dat leer je bij Art Kids. We gaan aan de slag met verschillende technieken zoals tekenen, schilderen, boetseren, timmeren, druktechnieken, noem maar op.

Werken binnen thema

Je leert hoe je je fantasie de vrije loop kan laten binnen thema's als insecten, mummies, fantasiebeesten, of iets helemaal anders!

Voor creatieve kinderen

Art Kids is voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Aan het einde van het jaar bewonderen we elkaars kunstwerken in een presentatie aan de ouders of een expositie. In de les draag je kleren die vies mogen worden (je krijgt ook een schort aan).

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je bijvoorbeeld verder gaan met de cursus tekenen/schilderen 7-12 jaar, Creatief met Technologie 7-10 jaar of, als je al (bijna) 10 jaar bent, de brede beeldende cursus Young Arts 10-14 jaar of het Mode- en Textielatelier 10-14 jaar.

Cursus details

Startdatum woensdag 22 januari 2020
Dag van 15:30 tot 17:00
Frequentie wekelijks
Docent Mirjam van Casteren
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Aldenhof; Studio 9
Cursuscode B0001 190521 (c:1037 b:3.2)
Prijs * € 154,00
Termijnen * 3 x 55,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 154,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Mirjam van Casteren

Mirjam van Casteren studeerde Vrije Kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ in Arnhem en Driedimensionale en Audiovisuele vormgeving op de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Mirjam heeft een brede interesse in kunst en is heel vrij in het werken met allerlei materialen en technieken. Ze inspireert je graag bij het vinden van een goed idee en hoe je dit uit kunt werken tot een heus kunstwerk. Wil je meer van Mirjam weten? Kijk dan op mirjamvancasteren.blogspot.nl of zoek Mirjam van Casteren op Linkedin.

Andere interessante cursussen

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.