Basiscursus tekenen/schilderen

Start 3 sep, 15 lessen

Andrea Hofsteede

Op dinsdagen van 19:30 tot 22:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Waarneming en verbeelding

Altijd al eens gedacht om te gaan tekenen en schilderen? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze cursus gaan we werken naar de waarneming en de verbeelding. Goed leren kijken en de wereld om ons leren weergeven en verbeelden op het platte vlak. Spelenderwijs ontdekken we wat we allemaal met de diverse tekenmaterialen als potlood, houtskool, krijt, inkt en acrylverf kunnen creëren.

Wat gaan we doen

Je leert in deze cursus teken- en schildermaterialen en -technieken te gebruiken. We bekijken elkaars werk en de docent geeft feedback. Er is ook aandacht voor het werk van beeldende kunstenaars uit heden en verleden. we streven naar een ontspannen sfeer, zodat je vrij en vooral met plezier kunt werken. Na deze cursus beschik je over voldoende basisvaardigheden om zelf aan de slag te gaan!

Beeldend voor volwassenen is terug!

De afdeling Beeldend voor volwassenen is terug! Met drie basiscursussen en allerlei korte cursussen en workshops kunnen ook volwassenen die seizoen weer lekker creatief aan de slag met beeldende kunst bij de Lindenberg.

Cursus details

Startdatum dinsdag 03 september 2019
Dag van 19:30 tot 22:00
Frequentie wekelijks
Docent Andrea Hofsteede
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Werkplaats 2D
Cursuscode B0001 190526
Prijs * € 319,00
Termijnen * 3 x 110,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 319,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Andrea Hofsteede

Na de lerarenopleiding TEHATEX studeerde Andrea aan de hogeschool voor Kunsten in Arnhem (ArtEZ). In 1998 behaalde ze haar diploma. Sinds 1988 is zij werkzaam bij de Lindenberg. Vanaf 1990 geeft ze les in het middelbaar onderwijs als docent Tekenen/ Schilderen, CKV en kunstgeschiedenis. Ze heeft ervaring met het lesgeven aan 6- tot en met 70-jarigen. Andrea is ook zelf werkzaam als beeldend kunstenaar en exposeert. Haar werk is te bekijken op www.andreahofsteede.com