Art kids: beeldende technieken 4-6 jaar Centrum

Start 6 sep, 15 lessen

Marjolein Leinweber

Op vrijdagen van 16:00 tot 17:30

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Creativiteit koesten

Ben jij een Picasso in de dop? Doe je niks liever dan kliederen met klei, verven met alle kleuren van de regenboog en de mooiste tekeningen maken? Die creativiteit koesteren en stimuleren we graag. Bij Art Kids Junior ben je al welkom vanaf 4 jaar. Fantaseren, nieuwe ideeën bedenken, plannetjes maken en uitvoeren.

Wat gaan we doen?

We gaan werken met verf en klei. Een groot schilderij maken op doek. En een kleiwerk maken en dan bakken in de keramiekoven van de Lindenberg. Ontdekken hoe je kunt timmeren en zagen in hout. Mooie dingen maken met lapjes stof. Zo zal je spelenderwijs kennismaken met kunst, kunstenaars en verschillende culturen.

Voor creatieve kinderen

Deze cursus van Art Kids is voor jongens en meisjes tussen 4 en 6 jaar. Aan het einde van het jaar bewonderen we elkaars kunstwerken in een presentatie aan de ouders of een expositie. In de les draag je kleren die vies mogen worden (je krijgt ook een schort aan).

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je doorstromen naar de cursus Art Kids 6-9 jaar of de cursus Tekenen/schilderen 7-10 jaar.

Cursus details

Startdatum vrijdag 06 september 2019
Dag van 16:00 tot 17:30
Frequentie wekelijks
Docent Marjolein Leinweber
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Pluslokaal
Cursuscode B0001 190528
Prijs * € 154,00
Termijnen * 3 x 55,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 154,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Marjolein Leinweber

Marjolein volgde de lerarenopleiding tekenen en textiele werkvormen in Nijmegen en behaalde daarna haar eerstegraads bevoegdheid tekenen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Sinds 1988 geeft Marjolein lessen en workshops beeldende vorming, tekenen en textiel aan kinderen, jongeren en volwassenen, op diverse scholen en bij de Lindenberg. Eigen ideeën, fantasie en creativiteit van de cursist staan voorop in haar lessen. Naast het lesgeven maakt Marjolein ook eigen werk.

Andere interessante cursussen