Workshop Urban Sketching

1 lessen

Brechtje Verberne

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Urban Sketching

Lijkt het je leuk om je leefomgeving op een persoonlijke manier vast te leggen? Om met een schetsboek onder de arm een beeldverslag van een reis of vakantie te maken? In deze workshop krijg je verschillende manieren aangereikt over hoe je dat kunt doen.

Wat gaan we doen?

We gaan schetsen in de buitenlucht op een plek in de buurt van de Lindenberg. We werken met potlood en pen en brengen eventueel accenten aan met kleurpotlood. Je krijgt een klein schetsboek om in te werken tijdens de les en om daarna zelf in door te kunnen tekenen.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die het leuk vindt om op een eigen manier zijn of haar omgeving vast te leggen in de vorm van schetsen. Tekenervaring is niet nodig.

Tip

Wil je graag naast je schetsen ook uit de voeten kunnen met het schrijven van een reisverhaal, dan kun je de cursus Reisverhalen schrijven volgen. Als je de cursus Reisverhalen schrijven volgt, krijg je 5% korting op deze workshop Urban Sketching.

Doe je mee?

Zet jezelf op 'aanwezig' in het Facebook-evenement van deze workshop om je vrienden ook te laten weten dat je hieraan meedoet!

Verschillende cursus opties:

B0001 190543 (c:1235 b:6.1)
Centrum , Buiten locatie
1 lessen
Start 25 apr
za van 13:00 tot 16:00
1 bijeenkomst
€ 35,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven
B0001 190553 (c:1235 b:6.2)
Centrum , Buiten locatie
1 lessen
Start 23 mei
za van 13:00 tot 16:00
1 bijeenkomst
€ 35,00
Termijnen N.v.t.*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 35,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Brechtje Verberne

Brechtje is beeldend kunstenaar en eerstegraads docent beeldende kunst en vormgeving. Aan de Academie voor de Schone Kunsten te Antwerpen haalde zij haar diploma voor Master of Arts, in de specialisatie grafiek en tekenen. Daarna deed zij de lerarenopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Brechtje geeft al een aantal jaren cursussen en workshop in (model)tekenen en grafiek vanuit de Drukmakerij voor verschillende doelgroepen: van kinderen tot volwassenen, van vrijgezellenfeestjes tot langdurige cursussen. Daarnaast maakt en exposeert zij haar eigen beeldende werk.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.