Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Band: Blue(s) monday 2
€ 265,-
Bekijk opties

Band: Blue(s) monday 2

Icon/Docent Docent(en): Kees Molhoek

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 sep

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Tweewekelijks

Wat kun je verwachten?

De basis voor spelen in een band

Deze laagdrempelige cursus is een goede opstap naar de bands van de Lindenberg. Je doet in kleinere bezetting de basiskennis op om in een band goed mee te kunnen doen. Je maakt vanuit de blues kennis met jazz, rhythm and blues, rock-'n-roll, rock, soul, funk en reggae. Er is aandacht voor melodie, akkoordsymbolen en improvisatie.

Lees meer

Melodie, akkoorden, timing en improvisatie

Er is onder andere aandacht voor melodie, akkoordsymbolen, timing en improvisatie. Je hebt les in een groep van maximaal 6 personen: er is plaats voor drums, bas, gitaar, piano, synthesizer, keyboard, zang en blazers. Iedereen met enige instrumentale basiskennis kan meedoen. Na 15 lessen zul je ervaren dat je muzikale horizon al aanzienlijk is verbreed. Je staat steviger in je schoenen!

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.Wie geeft er les?

Kees Molhoek

Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano werkzaam bij de Lindenberg. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival. Op de Lindenberg coördineert Kees de bands voor volwassenen en de daarbij behorende presentaties, zoals Heerlijke Momenten en Nijmeegse Nieuwe.

Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps