Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Band: Hansfree
€ 339,-
Bekijk opties

Band: Hansfree

Icon/Docent Docent(en): Sjoerd Ermers

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 23 sep of 10 feb

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Aldenhof

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Covers spelen

Zie je het zitten om jouw favoriete muziek zelf ten gehore te brengen? Dan is de band Hansfree iets voor jou! In deze band speel je de nummers waar je zelf graag naar luistert. Het coveren van nummers maakt je kundig in verschillende stijlen. Meestal kom je in een bestaande band, dus is het bed voor je gespreid!

Lees meer

Stijlen ontdekken

In de band leer je hoe je met verschillende stijlen omgaat. We musiceren samen en ontdekken gaandeweg. Het harde werken wordt beloond met optredens.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.


Wie geeft er les?

Sjoerd Ermers

Sjoerd Ermers studeerde af aan het conservatorium en ontwikkelde zich daarna verder als musicus door zich te bekwamen in de kleurrijke diversiteit van muziekstijlen. Zowel pop en jazz als klassiek en improvisatie zijn grote inspiratiebronnen voor hem. Zijn brede interesse in muziek heeft hem gemaakt tot een veelzijdig vakdocent, dat zich uit in zijn lespraktijk. Leerlingen krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende stijlen of kunnen juist kiezen voor een specifieke stijl. Naast de oefenstof wordt er in de les ook gewerkt aan een eigen repertoire, zodat er ten alle tijde muzikaal materiaal voor handen is wat op een ontspannen manier ten

gehore gebracht kan worden.

Sjoerd nodigt je graag uit om kennis te komen maken en om samen met hem, jouw eigen muzikale mogelijkheden te verkennen.

Sjoerd Ermers studeerde af aan het conservatorium en ontwikkelde zich daarna verder als musicus…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Aldenhof

Aldenhof 13-90
6537 CD Nijmegen, Google maps