Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Band: Kleinzoon 14-20 jaar (B)
€ 315,-
Bekijk opties

Band: Kleinzoon 14-20 jaar (B)

Icon/Docent Docent(en): Maarten Voortman

Icon/Lessen Aantal: 32 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 september 2020

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 14 - 20 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Jongerenband met mix aan stijlen

Zoals Kyteman de afgelopen paar jaar bewees, is het mengen van stijlen zoals jazz en hiphop hipper dan ooit tevoren. Op elk groot festival spelen jonge bands als Jungle By Night enorme mensenmassa's plat. Hun uitgangspunt is de groove.

Lees meer

Spelen met ballen

Met groove en improvisatie gaat er een muzikale wereld voor je open die je voorheen niet mogelijk achtte. We besteden aandacht aan timing, sound, communicatie, maar bovenal: spelen met ballen. Hier en daar komt er een stevig stuk theorie aan bod. Geen beginnersband, wel een band voor elke kitten die eigenlijk een cat wil zijn.

Bezetting van de band

Er is plaats voor beatcreators (laptop), blazers, strijkers, keys, gitaar, bass, drums/percussionisten en zangers met goede oren en een open mind.

Instrumentles met band

Deze band is gratis te volgen als onderdeel van een instrumentles (bijvoorbeeld drumles) inclusief band. Je kunt je voorkeur voor deze band aangeven bij die inschrijving. Wil je geen instrumentles, maar liever alleen deze band? Gebruik dan de inschrijfmogelijkheid op deze pagina.


Wie geeft er les?

Maarten Voortman

Maarten Voortman (1987) speelt sinds jaar en dag piano en studeert momenteel de Master Jazz Piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij heeft een voorliefde voor geïmproviseerde muziek zoals jazz, blues en pop. Sinds 2010 is hij werkzaam bij de Lindenberg, waar hij naast de pianolessen die hij geeft ook de band Groovepilots coacht. In de les draait het om het ontwikkelen van muzikaliteit, het muzikale gehoor en het ontdekken van allerlei soorten muziek.

Maarten Voortman (1987) speelt sinds jaar en dag piano en studeert momenteel de Master Jazz Piano...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.