Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Basic moves: streetdance, musicaldance 8-9 jaar
€ 299,-
Bekijk opties

Basic moves: streetdance, musicaldance 8-9 jaar

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 17 sep

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 8 - 9 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Basistechnieken van streetdance en musical

Bij Basic Moves leer je de basistechnieken van musicaldans en streetdance. We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt, maar we gaan ook aan de slag met musical en streetdance.

Lees meer

Wat leer je bij Basic Moves?

Gaandeweg werk je aan lichaamsbewustzijn, muzikaliteit, het gebruik van de ruimte en je creativiteit. Alles toegespitst op de musical- en streetdance kant van de dans. Zo leg je een goede basis om je leven lang dansplezier van te hebben.

Dansen voor kinderen

De cursussen Basic Moves zijn bedoeld voor kinderen van 6 of 7 jaar, van
8 of 9 jaar en voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Danservaring is niet noodzakelijk. Aan het einde van het jaar sluiten we af met een geweldig optreden op de grote slotuitvoering van het Lindenberg Danscentrum.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je je haar vast, en zorg je dat je dansbare kleding en balletschoentjes aanhebt. De docent adviseert je graag over de juiste kleding en schoentjes.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je doorgaan met Streetdance, musicaldance 8-12 jaar of verdergaan met Streetdance, urban 12-18 jaar. Jongens kunnen ook kiezen voor het meer acrobatische Boys Time 7-18 jaar.

Later instromen?

Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 - 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.