Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Burn-out theater
€ 199,-
Bekijk opties

Burn-out theater

Icon/Lessen Aantal: 12 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Als je een burn-out hebt, maar je zou toch eigenlijk wel wat willen doen, dan is deze theatercursus voor mensen met een burn-out iets voor jou. Misschien dat je nu denkt dat je hier echt geen puf voor hebt of er echt te moe voor bent, maar: overweeg het.

Lees meer

Voor wie?

Deze cursus is voor mensen die door een burn-out thuis zijn beland (of in het verleden een burn-out hebben meegemaakt) en bezig zijn met het opnieuw verhouden tot zichzelf en het leven.

Doen en leren

Enerzijds gaat deze cursus om spelen, stromen, ontspanning en plezier, en anderzijds gaan deze lessen over liefdevol met jezelf omgaan, met wat je aan kan, met je eigen grenzen, met je mate van spanning, met je onzekerheid, met de eisen die je aan jezelf stelt. Niet zozeer om over te praten, maar vooral om te ervaren, naar te luisteren. Om te doen, te leren en rekening mee te houden, zonder eisen en zelfkritiek.

Wat gaan we doen?

In deze cursus gaat het om bezig zijn met jezelf en jezelf leren kennen, via spelopdrachten en samen met anderen. Op een ontspannen manier en in een eigen tempo. Expressie, bezig zijn met je lijf en je stem, luisteren naar je lichaam, je grenzen bepalen, stromen en even niet nadenken. We gaan verschillende oefeningen, opdrachten en improvisaties doen die te maken hebben met het leren kennen en gebruiken van je lichaam, stem, fantasie, inspiratie, inlevingsvermogen. Er zullen belemmeringen zijn, maar die mogen er zijn.

Locaties

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.