Klassiek ballet vanaf 15 jaar (B)

Klassiek ballet vanaf 15 jaar (B)

Matthias Löffler

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 11 sep. ma 20:30 - 21:45 31€ 349,00 Huidige pagina
Centrum 11 sep. ma 17:15 - 18:30 31€ 349,00Meer informatie >

Klassiek ballettechnieken

Klassiek ballet is een goede basis voor andere danstechnieken. Het is een goed doordachte, grondige lichaamsscholing die concentratie, geduld en veel oefening vergt. De docent geeft les volgens de methode van de Russische School. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor detail en goede uitvoering van de techniek.

Opbouw van de danslessen

De lessen bestaan uit warming-up in de vorm van oefeningen aan de barre, gevolgd door oefeningen au milieu en later over de diagonaal. Bij niveau A doen we daarnaast grondoefeningen voor de placering.

Klassiek ballet op verschillende niveaus

De lessen klassiek ballet zijn bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar en worden gegeven op verschillende niveaus. Danservaring is niet vereist en instromen kan altijd. Vraag je je af welk niveau het beste bij jou past, neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com.

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen, zoals een legging, joggingbroek of balletpak. Binnenschoenen (sneakers of balletschoenen) zijn verplicht.

Kortingspakket en VKV dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Video

Matthias Löffler

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start11-09-2017
Dag maandag
Tijd 20:30 - 21:45
Docent(en) Matthias Löffler
Aantal lessen31
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 24
CursuscodeD0001 170036
Prijs *€ 349,00
Termijnen *7 x 51,64 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden