Klassiek ballet vanaf 15 jaar (C)

Klassiek ballet vanaf 15 jaar (C)

Matthias Löffler

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 12 sep. di 18:30 - 19:45 31€ 349,00 Huidige pagina

Klassiek ballettechnieken

Klassiek ballet is een goede basis voor andere danstechnieken. Het is een goed doordachte, grondige lichaamsscholing die concentratie, geduld en veel oefening vergt. De docent geeft les volgens de methode van de Russische School. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor detail en goede uitvoering van de techniek.

Opbouw van de danslessen

De lessen bestaan uit warming-up in de vorm van oefeningen aan de barre, gevolgd door oefeningen au milieu en later over de diagonaal. Bij niveau A doen we daarnaast grondoefeningen voor de placering.

Klassiek ballet op verschillende niveaus

De lessen klassiek ballet zijn bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar en worden gegeven op verschillende niveaus. Danservaring is niet vereist en instromen kan altijd. Vraag je je af welk niveau het beste bij jou past, neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com.

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen, zoals een legging, joggingbroek of balletpak. Binnenschoenen (sneakers of balletschoenen) zijn verplicht.

Kortingspakket en VKV dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Video

Matthias Löffler

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

  1. - Planning en informatie

    Tijdens de OpenDeurWeek in september en januari kun je de eerste lessen van veel cursussen gratis bijwonen. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. Als er genoeg plek is, kun je natuurlijk meedoen. Houd er wel rekening mee dat sommige cursussen al vol zijn. In het OpenDeurWeek-programma lees je welke cursussen meedoen. Dit programma staat een week voor de start op deze site. De eerstvolgende OpenDeurWeek is van 14 t/m 20 september 2015. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons/

  1. - Nina Mainz

    Hallo, mijn naam is Nina en ik ben 24 jaar oud. Ik dans ballet sinds 19 jaar. Is het mogelijk een proefles klassiek ballet te volgen? Ik ben van Duitsland maar ik versta Nederlands. Dus het zou geen probleem zijn de ballet les te volgen. Met vriendelijke groet, Nina Mainz

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start12-09-2017
Dag dinsdag
Tijd 18:30 - 19:45
Docent(en) Matthias Löffler
Aantal lessen31
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
CursuscodeD0001 170040
Prijs *€ 349,00
Termijnen *7 x 51,64 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden