Show/jazz dance vanaf 15 jaar (B,C)

Show/jazz dance vanaf 15 jaar (B,C)

Minke Ruel

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 11 sep. ma 19:15 - 20:30 31€ 349,00 Huidige pagina

Jazzdans

Jazzdans is swingend, dynamisch, inspannend en ontspannend tegelijk. Showjazz is ontstaan vanuit de theater- en musicalwereld. Er zijn allerlei muziekstijlen in opgenomen, waardoor in deze cursus invloeden voorbijkomen van salsa, streetdance, jazz en tapdance.

Beweging, conditie en kracht

De les begint met een warming up, waarna gewerkt wordt aan een goede houding, dynamiek en motoriek. Er wordt aandacht besteed aan ritme, ruimte en explosieve kracht. De les eindigt met een stuk choreografie, waarbij naast aan het dansmateriaal ook sterk aan de presentatie van de deelnemers wordt gewerkt. Plezier in het dansen staat voorop!

Voor dansers van elk niveau

De lessen Jazzdans zijn bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar en worden gegeven op verschillende niveaus. Twijfel je welke groep het beste past bij jouw niveau, neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com.

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen, zoals een legging, joggingbroek of balletpak. Binnenschoenen (sneakers of balletschoenen) zijn verplicht.

Kortingspakket en VKV dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Minke Ruel

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start11-09-2017
Dag maandag
Tijd 19:15 - 20:30
Docent(en) Minke Ruel
Aantal lessen31
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 22
CursuscodeD0001 170067
Prijs *€ 349,00
Termijnen *7 x 51,64 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden