Klassieke danstraining 55+

Klassieke danstraining 55+

Isa McClain

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 15 sep. vr 09:30 - 10:45 34€ 422,00 Huidige pagina

Klassiek ballet voor 35+/55+

Deze cursus biedt een plezierige danstraining met een basis van klassiek ballet. Geen moeilijke technische hoogstandjes, maar lekker dansen op mooie muziek in een ontspannen sfeer. We besteden veel aandacht aan een goede houding, het sterk maken van de spieren, presentatie en het leren bewegen en dansen in de ruimte. We doen ook grondoefeningen om buik- en rugspieren te trainen.

Aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden

De lessen van deze cursus zijn aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden. We beginnen altijd met een warming-up met rekken en strekken, doen oefeningen aan de barre en middenoefeningen. Het oefenen van de klassieke danstechniek staat centraal.

Voor 35- en 55-plussers

Deze cursus is bedoeld voor 35- en 55-plussers, die het heerlijk vinden om te dansen, maar niet per se het podium op willen. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden. Ervaring voor deze cursus is niet noodzakelijk, maar wel handig.

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen. Binnenschoenen zijn verplicht.

Video

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start15-09-2017
Dag vrijdag
Tijd 09:30 - 10:45
Docent(en) Isa McClain
Aantal lessen34
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
Lokaal 24
CursuscodeD0001 170071
Prijs *€ 422,00
Termijnen *8 x 54,31 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden