Kinderdans 4-5 jaar

Kinderdans 4-5 jaar

Liesbeth Van Velzen

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Aldenhof 24 jan. wo 14:00 - 14:50 15€ 119,00Meer informatie >
Centrum 27 jan. za 09:30 - 10:20 15€ 119,00Meer informatie >
Centrum 27 jan. za 10:00 - 10:50 15€ 119,00 Huidige pagina

Veel plezier maar ook veel leren

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Kinderdans gaan we veel plezier beleven aan muziek en aan beweging, maar we gaan ook heel veel leren. We gebruiken daarbij thema’s die aansprekend zijn voor kinderen, zoals sprookjes, dieren en op reis gaan.

Wat doen we bij Kinderdans

We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt. We werken samen aan muzikaliteit, expressie, samenwerking en aan het ontdekken van de ruimte.

Voor jonge kinderen

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 4 of 5 jaar. Danservaring is niet nodig. De lessen duren 50 minuten. Aan het einde van de lessenreeks is er een open les waarbij de kinderen aan ouders, opa’s en oma’s kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

Vervolgmogelijkheden

Heb je na één cursus Kinderdans de smaak te pakken? Dan kun je na een half jaar gewoon doorgaan met Kinderdans. Ben je al (bijna) 6, dan kun je na Kinderdans doorstromen naar Basic Moves.

Praktische informatie

Als ouder hoef je niet mee te dansen: het grootste deel van de les is alleen met de kleuters . Ouders zijn welkom om de laatste 5 minuten van de les mee te kijken als ze dat willen. De laatste les uit de reeks mogen ouders de hele les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoentjes.

Proefles volgen of later instromen?
De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

  1. - Annelies van der Eerden

    Dora vindt het leuk om te beginnen, zaterdag zal ze aanwezig zijn.

  1. - Planning en informatie

    Waarschijnlijk is dit de juiste cursus voor uw zoontje. Er is op dit moment (18-01) voor deze cursus nog een aantal plaatsen vrij. Het is een cursus voormeisjes en jongens. Helaas is nu nog niet te zeggen hoeveel jongens en meisjes. Uw zoontje mag in de Opendeurweek op 30-01 eerst een les meedoen. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen. Als er genoeg plek is, kan hij natuurlijk meedoen. Houd er wel rekening mee dat sommige cursussen al vol zijn. Informatie over de Opendeurweek en inschrijven vindt u op deze website bij "curussen, kennismaken & proeflessen". Als u nog vragen heeft stuur dan gerust een mailtje naar: planningeninformatie@delindenberg.com

  1. - Juana

    Mijn zoon Diaz (bijna 4 jaar) is erg veel aan het zingen en aan het bewegen. Is dit iets voor hem? En zijn er meer jongetjes aanwezig? Vriendelijk groet, Juana

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start27-01-2018
Dag zaterdag
Tijd 10:00 - 10:50
Docent(en) Liesbeth Van Velzen
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
CursuscodeD0001 170186
Prijs *€ 119,00
Termijnen *3 x 43,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden