Peuterdans 2-3 jaar

Peuterdans 2-3 jaar

Liesbeth Van Velzen

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 27 jan. za 09:15 - 10:00 15€ 110,00 Huidige pagina

Vroeg beginnen

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Peuterdans gaat je peuter heerlijk spelenderwijs bewegen op muziek. We gebruiken daarbij thema’s die kinderen aanspreken, zoals sprookjes en dieren of een verhaal uit een boek. Dansen op jonge leeftijd draagt bij aan het ruimtelijk inzicht en is goed voor de ontwikkeling van de spieren.

Voor peuters

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 2 of 3 jaar. De lessen duren 45 minuten. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden.

Vervolgmogelijkheden

Na de cursus Peuterdans kunnen de kinderen doorgaan met dansen bij de cursus Kinderdans 4-5 jaar.

Praktische informatie

Als ouder hoef je niet mee te dansen: het grootste deel van de les is alleen met de peuters. Ouders zijn welkom om de laatste 5 minuten van de les mee te kijken als ze dat willen. De laatste les uit de reeks mogen ouders de hele les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoentjes.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

  1. - De Lindenberg

    Beste Lune, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze cursus Peuterdans. Helaas zit de lopende cursus helemaal vol, waardoor het niet mogelijk is om in te stromen. Wel starten we op 27 januari 2018 weer opnieuw met deze cursus. Misschien dat je even geduld kunt hebben? wie weet zien we je dan terug bij de Peuterdans. Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

  1. - Lune

    Hallo, Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om nu in te stromen voor peuterdans op de zaterdagochtend in de lindenberg. Met vriendelijke groet, Lune

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start27-01-2018
Dag zaterdag
Tijd 09:15 - 10:00
Docent(en) Liesbeth Van Velzen
Aantal lessen15
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
CursuscodeD0001 170254
Prijs *€ 110,00
Termijnen *3 x 40,83 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven
Bekijk info
Overstappen mag
lees onze algemene voorwaarden