Basic moves: klassiek, modern, street 8-9 jaar (A,B)

Basic moves: klassiek, modern, street 8-9 jaar (A,B)

Liesbeth Van Velzen

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 16 sep. za 12:00 - 13:00 33€ 279,00 Huidige pagina

Basistechnieken van dans

Bij Basic Moves leer je de basistechnieken van klassiek ballet, moderne dans en streetdance. We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt, maar we gaan ook onze fantasie gebruiken.

Wat leer je bij Basic Moves

Gaandeweg werk je aan lichaamsbewustzijn, muzikaliteit, het gebruik van de ruimte en je creativiteit. Zo leg je een goede basis om je leven lang dansplezier van te hebben.

Dansen voor kinderen

De cursussen Basic Moves zijn bedoeld voor kinderen van 6 of 7 jaar, van 8 of 9 jaar en voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar. Danservaring is niet noodzakelijk. Aan het einde van het jaar sluiten we af met een geweldig optreden op de grote slotuitvoering van het Lindenberg Danscentrum.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je je haar vast, en zorg je dat je (ballet)danskleding en balletschoentjes aanhebt. De docent adviseert je graag over de juiste kleding en schoentjes.

Vervolgmogelijkheden

Na Basic Moves kun je de keuze maken uit klassiek ballet, moderne dans of streetdance.

Proefles volgen of later instromen?
De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start16-09-2017
Dag zaterdag
Tijd 12:00 - 13:00
Docent(en) Liesbeth Van Velzen
Aantal lessen33
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
CursuscodeD0001 170266
Prijs *€ 279,00
Termijnen *8 x 36,44 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven