Streetdance/urban vanaf 7 jaar (A,B)

Streetdance/urban vanaf 7 jaar (A,B)

Liesbeth Van Velzen

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 25 jan. do 16:15 - 17:15 17€ 144,00 Huidige pagina

Over streetdance

Streetdance is stoer, gezond en superhip! Youtube staat vol met streetdance in de clips van grote artiesten, en ook om je heen zie je vast wel een streetdancegroep optreden. Dat kan jij ook leren!

Wat leer je bij streetdance/urban

In deze cursus leer je de basistechnieken van streetdance en urban dance. We dansen op een mix tussen urban, funk en hiphopmuziek.

Dansen voor kinderen

Deze cursus streetdance/urban is voor kinderen vanaf 7 jaar. Danservaring is niet noodzakelijk. De cursus wordt afgesloten met een show voor publiek tijdens de einduitvoering van het Danscentrum in een van de zalen van de Lindenberg.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende sportkleding en sportschoenen. Vraag de docent om advies als je twijfelt of je outfit of schoeisel geschikt is.

Vervolgmogelijkheden
Na deze cursus kan je doorgaan met streetdance bij de cursus Streetdance/urban 11-17 jaar. Je mag na je elfde ook bij deze cursus blijven als je dat liever wilt.

Kortingspakket en VKV dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start25-01-2018
Dag donderdag
Tijd 16:15 - 17:15
Docent(en) Liesbeth Van Velzen
Aantal lessen17
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Marikenzaal
CursuscodeD0001 170275
Prijs *€ 144,00
Termijnen *3 x 52,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven