Streetdance/urban 11-17 jaar (A,B)

Streetdance/urban 11-17 jaar (A,B)

Isa McClain

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 25 jan. do 17:30 - 18:30 17€ 148,00 Huidige pagina

Streetdance

Streetdance is stoer, gezond en superhip! Youtube staat vol met streetdance in de clips van grote artiesten, en ook om je heen zie je vast wel een streetdancegroep optreden. Dat kan jij ook leren!

Wat leer je bij streetdance/urban

In deze cursus leer je de basistechnieken van streetdance en urban dance. We dansen op een mix tussen urban, funk en hiphopmuziek.

Voor jongeren

Deze cursus is voor jongens en meiden tussen 11 en 17 jaar. Ervaring is niet noodzakelijk. Twee keer per jaar wordt er gewerkt aan een show: de kerstshow en aan het eind van het seizoen de eindpresentatie.

Kledingadvies

Draag gemakkelijk zittende sportkleding en sportschoenen.

Vervolgmogelijkheden
Als je, na veel trainen, voldoende niveau hebt, kun je doorstromen naar het Lindenberg Streetdance Team 13+.

Kortingspakket en VKV Dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start25-01-2018
Dag donderdag
Tijd 17:30 - 18:30
Docent(en) Isa McClain
Aantal lessen17
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 15
CursuscodeD0001 170276
Prijs *€ 148,00
Termijnen *3 x 53,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven