Acrodans boys time opstap vanaf 6 jaar

Acrodans boys time opstap vanaf 6 jaar

Wil Boom

Locaties, dagen en tijden voor deze cursus

LocatieStartDagTijdLessenPrijs
Centrum 25 jan. do 16:00 - 17:00 17€ 148,00 Huidige pagina

Voor jongens vanaf 6 jaar jaar

Doordat er veel vraag is naar een danscursus voor jongens die nog niet oud genoeg zijn voor Boys TIme heeft Boys Action een opstapmodule ontwikkeld die aansluit bij de succesvolle Boys Action Dance Method(BADM). Tijdens deze cursus van 5 lessen wordt het accent gelegd op de basale motorische vorming, aansluitend op de fysieke ontwikkeling en muzikale vorming die noodzakelijk is binnen het dansonderwijs.

Spelenderwijs

Tijdens de les gaan we spelenderwijs aan de slag met opdrachten die een basis geven om de acrobatische elementen uit BADM in de toekomst onder de knie te kunnen krijgen. Het doel is om nieuwsgierige, ondernemende en zelfstandige dans-individuen te vormen. Bij voldoende aanmeldingen kan deze cursus een vervolg krijgen.

Wil Boom

Wil Boom werd in Nederland geboren, maar verhuisde al op driejarige leeftijd naar Zuid-Afrika. Hij maakte daar onder andere deel uit van het nationale turnteam. In 1972 werd Wil er nationaal turnkampioen. In 1978 keerde hij terug naar Nederland. In 1984 voltooide Wil Boom zijn opleiding aan de Dansacademie in Arnhem met klassiek ballet als hoofdvak. Hij specialiseerde zich in characterdance and jazzdance. Als choreograaf, repetitor en balletmeester werkte hij onder andere voor de Opera Forum, Djazzex Modern Jazz Dance Company en Introdans. In 2002 richtte hij in Arnhem Boys Action op om bij jongens theaterdans te promoten. Op dit moment werkt hij als docent bij de Lindenberg en bij ArtEZ in Arnhem.

Deel je ervaring over deze cursus

Terug naar overzicht
Details
Start25-01-2018
Dag donderdag
Tijd 16:00 - 17:00
Docent(en) Wil Boom
Aantal lessen17
Frequentiewekelijks
Locatie Centrum
Lokaal 22
CursuscodeD0001 170277
Prijs *€ 148,00
Termijnen *3 x 53,50 euro

* Kortingen worden later verrekend

Inschrijven