Peuterdans 2-3 jaar

15 lessen

Liesbeth Van Velzen

Diverse locaties, dagen en tijden
Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Vroeg beginnen

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Peuterdans gaat je peuter heerlijk spelenderwijs bewegen op muziek. We gebruiken daarbij thema’s die kinderen aanspreken, zoals sprookjes en dieren of een verhaal uit een boek. Dansen op jonge leeftijd draagt bij aan het ruimtelijk inzicht en is goed voor de ontwikkeling van de spieren.

Voor peuters

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 2 of 3 jaar. De lessen duren 45 minuten. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden.

Vervolgmogelijkheden

Na de cursus Peuterdans kunnen de kinderen doorgaan met dansen bij de cursus Kinderdans 4-5 jaar.

Praktische informatie

Als ouder hoef je niet mee te dansen: het grootste deel van de les is alleen met de peuters. Ouders zijn welkom om de laatste 5 minuten van de les mee te kijken als ze dat willen. De laatste les uit de reeks mogen ouders de hele les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoentjes.

Proefles volgen of later instromen?

De eerste les van onze cursussen is altijd een open les. Je kunt tijdens deze proeflessenweek gewoon binnenlopen en meedoen. Is de cursus al begonnen, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk.

Verschillende cursus opties:

D0001 180292
Centrum , Marikenzaal
15 lessen
Start 26 jan
za van 08:45 tot 09:30
wekelijks
€ 115,00
Termijnen 3 x 42,50 euro*
Inschrijven
D0001 180254
Centrum , Marikenzaal
15 lessen
Start 26 jan
za van 09:30 tot 10:15
wekelijks
€ 115,00
Termijnen 3 x 42,50 euro*
Inschrijven

* Kortingen worden later verrekend

Ik wil me inschrijven

€ 115,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Leuk dat je deze cursus kiest!

Deze cursus heeft meerdere mogelijkheden, welke komt jou het beste uit?

Wie geeft er les?

Liesbeth Van Velzen

Liesbeth van Velzen studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.