Danswerkplaats vanaf 14 jaar

Start 23 jan, 15 lessen

Isa McClain

Gastdocent Theater/Dans

Op woensdagen van 16:30 tot 17:45

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Hoogwaardige dansstukken met gastdocenten

De Danswerkplaats 14+ is een lessenreeks onder leiding van ervaren gastdocenten/-choreografen waarin in korte tijd hoogwaardige dansstukken worden geproduceerd. Trefwoorden zijn samenwerking en inspiratie en er is veel ruimte voor eigen inbreng van muziek en ideeën.

Wat gaan we doen

Je doet ervaring op met productiegericht werken aan een choreografie in korte tijd. Je leert je nog beter uitdrukken met dans en groeit in verschillende dansstijlen! Je presenteert je talent in meerdere optredens. Tijdens de training verzorg je zelf je warming-up, zodat je niet alleen je lichaam maar ook je hersens lekker opwarmt en zo in de goede stemming bent voor een actieve inbreng.

Voor wie is de Danswerkplaats

De Danswerkplaats 14+ is voor enthousiaste dansers vanaf 14 jaar die naast hun reguliere danscursus iets extra?s willen leren en in korte tijd presentaties willen maken met choreografieën in verschillende dansrichtingen.

Wat wordt er van je verwacht

Wij verwachten van cursisten danservaring, inzet en motivatie. Dit betekent dat aanwezigheid bij elke training en optreden gewenst is. Mocht dit om goede reden echt niet lukken is het verplicht je af te melden.

Kledingadvies

Bij deze cursus draag je danskleding en (binnen)dansschoenen, met zwarte danssokken.

Cursus details

Startdatum woensdag 23 januari 2019
Dag van 16:30 tot 17:45
Frequentie wekelijks
Docenten Isa McClain Gastdocent Theater/Dans
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 24
Cursuscode D0001 180295
Prijs * € 195,00
Termijnen * 3 x 69,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 195,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Gastdocent Theater/Dans

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.