Boys time 7-18 jaar (A)

Start 5 sep, 33 lessen

Paul van Huizen

Op donderdagen van 17:00 tot 18:00

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Dansles voor jongens

Boys Time is een danscursus speciaal voor jongens. We gaan aan de slag met verschillende traditionele danstechnieken, zoals moderne en klassieke dans, maar gaan ook aan de slag met elementen uit acrobatiek, turnen en breakdance.

Wat doen we bij Boys Time

We maken gebruik van opwarmingsoefeningen uit verschillende danssoorten en andere vormen van beweging, zoals strekkingen en placering (vanuit het klassiek ballet), zwaaien en rollen (vanuit de moderne dans), elementaire springtechniek (vanuit het klassiek ballet) en verbindende passen (vanuit de Russische dans, gevechtssporten, voetbal, atletiek). Daarnaast doen we eenvoudige krachttraining- en lenigheidsoefeningen.

Voor jongens vanaf 7 jaar

Boys Time is bedoeld voor jongens vanaf 7 jaar. In overleg met de docent word je op niveau A, B of C geplaatst. Danservaring is dus niet vereist. De cursus is speciaal ontwikkeld voor de fysieke kenmerken van een jongenslichaam en is daarom alleen voor jongens toegankelijk.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je een zwart hemd, een zwarte lange joggingbroek en zwarte sokken. Binnenschoenen zijn verplicht.

Kortingspakket en VKV dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Doorgroeimogelijkheden

Na deze cursus zou je kunnen doorstromen naar de cursus Urban dance/hiphop vanaf 16 jaar.

Cursus details

Startdatum donderdag 05 september 2019
Dag van 17:00 tot 18:00
Frequentie wekelijks
Docent Paul van Huizen
Aantal lessen 33
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 22
Cursuscode D0001 190007
Prijs * € 295,00
Termijnen * 8 x 38,44 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 295,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Paul van Huizen

Er is (nog) geen docentbeschrijving beschikbaar.