Show/jazz dance vanaf 16 jaar (B,C)

Start 20 jan, 15 lessen

Minke Ruel

Op maandagen van 20:00 tot 21:15

wekelijks

Centrum

Ik wil me inschrijven
« vorige

Wat kun je van deze cursus verwachten?

Jazzdans

Jazzdans is swingend, dynamisch, inspannend en ontspannend tegelijk. Showjazz is ontstaan vanuit de theater- en musicalwereld. Er zijn allerlei muziekstijlen in opgenomen waardoor in deze cursus invloeden voorbijkomen van salsa, streetdance, jazz en tapdance.

Beweging, conditie en kracht

De les begint met een warming up, waarna gewerkt wordt aan een goede houding, dynamiek en motoriek. Er wordt aandacht besteed aan ritme, ruimte en explosieve kracht. De les eindigt met een stuk choreografie, waarbij naast het dansmateriaal ook sterk aan de presentatie van de deelnemers wordt gewerkt. Plezier in het dansen staat voorop!

Voor dansers van elk niveau

De lessen Show/jazzdans zijn bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar en worden gegeven op verschillende niveaus. Twijfel je welke groep het beste past bij jouw niveau, neem dan contact op met de docent via cursussen@delindenberg.com.

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen zoals een legging, joggingbroek of balletpak. Binnenschoenen (sneakers of balletschoenen) zijn verplicht.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Cursus details

Startdatum maandag 20 januari 2020
Dag van 20:00 tot 21:15
Frequentie wekelijks
Docent Minke Ruel
Aantal lessen 15
Locatie en ruimte Centrum; Lokaal 22
Cursuscode D0001 190067 KSPK (c:863V b:1.1)
Prijs * € 171,00
Termijnen * 3 x 61,17 euro

* Kortingen worden later verrekend

€ 171,00 *

* Kortingen worden later verrekend

Wie geeft er les?

Minke Ruel

Minke volgde haar eerste balletles op haar 5e en is nooit meer gestopt met dansen. Ze volgde de opleiding tot docent dans aan ArtEZ in Arnhem. Sinds zij in 2008 is afgestudeerd, werkt ze als dansdocent op verschillende scholen en centra door heel Nederland en volgt ze regelmatig workshops in binnen- en buitenland.

Minke werkt als freelance danseres in verschillende moderne, jazz en showproducties en richt zich sinds begin 2012 ook op luchtacrobatiek. In 2015 rondde zij een opleiding af tot (hatha) yoga docent.

Bekijk haar website op www.minkeruel.nl

Andere interessante cursussen

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.